• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    TRAGED: my v pondělí krásnej wipe v MC na trashi před Magmadarem....fakt jsem se zasmál :
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prodam bn acc s epic shadowlandama 21 dni jeste play time, pm mne...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ELIDOR: možná mají v jiných covenantech něco zajímavějšího, ale Necro linie s KelThuzadem mě nijak extra nenadchla
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VODNIK: Molten Core add pull, nebo jeste lepe Whelps u Onyxie npkc? ( More dots ;-) )
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: a ještě, že tak jinak by to byla nuda. Taky hraju jen classic, to co přišlo s pandama už nemá s původním wow nic společnýho.

"You are going to DPS very, very slowly!"
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CORIM: ti nevím, hraju classic a mechanik, kde jeden může wipnout je tu celkem dost :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CORIM: to asi hraješ nějakou jinou hru, protože wipe chybou jednoho člověka je součástí WoW raidů minimálně od WotLK (asi déle, ale ty starší si nepamatuju tak detailně). Nebavíme se samozřejmě o LFR obtížnosti, že
    CORIM
    CORIM --- ---
    ENDER: Pokud v raidu nemuze nikdo udelat chybu - tak je to chyba contentu a ne toho cloveka. Chybovat je lidske. Ve Vanile jsi mohl s trochou stesti zabit nektere bossy ve 3 lidech, takze ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    je pravda, ze to hraju uz jenom kvuli parte s kterou pravidelne chodime m+... jsou to lidi, ktery znam nekolik let a vzdy se jen potkame na m+..
    raid uz me uplne irituje, protoze casto staci, aby jeden clovek udelal chybu a je to wipe a me proste nejde do hlavy jak muze nekdo byt tak neschopnej a opakovat ty chyby porad dokola...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja kazdy wow datadisk hral mesic a prestalo me to bavit uz od vanilly kterou jsem hral cca pul roku. A Shadowlands me bavi ze vsech nejvic.

Z kazdy hra je taky o dost zabavnejsi kdyz se hraje s lidma (s mikrakem..).

Coz porad furt nemuzu najit :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: To je to posledni v co doufam. Mainim huntera, a mam fae = total nuda ta story lajna. Plus war ventyr a pala kyrian, samaaaa nuda.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dost hezka pribehova linie po dosahnuti 20/21 renown .. todle me fakt bavilo moc, doufam, ze se ten pribeh bude rozvijet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: J to taky :D No je toho kotel no
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jo vlastne mam jeden bug kterej me neuveritelne toci. Kdyz clovek wipne a ressne se moc rychle tak na nej ten mob/ove nabehnou. Zrovna dneska se mi to stalo v tech twisting corridors. Nejhorsi je to na trashi v Castlu kde se portnou na zacatek a zacnou tam kropit jednoho chudaka
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Jeden bug za vsechny, trvajici peknych par datacu. Na par postavach sem v kombatu i po portu do oribosu. Pomuze jen altf4
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: ok, nicméně ten quest nejde splnit ani v partě ani bez ní, prostě tam není mob :-) Ten trik s myší je zajímavej, vyzkouším, ale nikdy jsem tyhle problémy dřív nezaregistroval, až v tomhle datáči
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Schazeni party v Oribosu neni bug ale feature. Resi se od zacatku datace. Proste nechteji easy party.

Jump questy jsou problem netcodu uz snad od Cata kdy prvni takovy questy byly. Staci non-stop lehce cukat s mysi (a drzet pravy tlacitko) aby server registroval pozici.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: tak třeba buglý questy v Mawu - konkrétně Stalking the Wardens (aka Hunt). Scházíme se tam už dva dny desítky lidí co jim to nejde splnit, protože se tam mobka co máš zabít prostě neobjevuje. O tom, že pokud to chceš dělat v partě tak ji musíš založit v Oribosu ani nemluvě.

Dneska jsem v Torghastu měl minibosse zaseknutýho do zdi a nešel zabít, naštěstí v floor 2, být to v pětce tak dost nadávám.

Dál třeba lítací questy v Bastionu, než proskáčeš ty kytky tak jimi desetkrát propadneš. Že je Bastion daleko nejhorší zóna naprosto souhlasím. Bugy u bosse v ToP kde dva lidi portuje dolů - už několikrát mi tam skončil tank s healerem a boss s dpskama nahoře rychle zametl. Bugy v raidu kdy z nějakého důvodu občas generál některé dveře neotevře a pomůže jen reset instance a znovu vyčištění trashe. Bylo by toho plno, ale nechci psát další román :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Pocitej spis 90+ minut na jeden layer. Patra 1-12 jsou jeste v pohode ale od 13+ zacina zabava. Normalni moby kolem 100k hp, elity kolem pul milionu, bossove 750k+ a final boss kolem 3 milionu. Dal jsem to s hodne odrenejma usima. Pokud pro to plati steny pravidla jako pro klasickej torghast tak to ma smysl chodit v 5 lidech stejne jako dungy.

Nicmene zatim celkove datadisk hodnotim kladne, a radim ho do top 3. Tuna zajmavyho story, az na mists/De Other side povedeny dungy, hodne povedenej raid. Maldraxxus je nejlepsi zona za posledni dekadu. Renown catch-up pro alty je super. Great Valut absolutne nejlepsi feature celyho datace. Relativne dobre dostupny legendarky. V legionu to byla posrana randomiada a kdyz si mel smulu tak si mohl char smazat a zacin znova.

Co me sere je class disbalance a nechutne rychly pvpcko.
    Bastion je naprosto nejhorsi zona za celou existenci wowu, nackovsky smoulove by se meli dat vyhladit.
    Anima jako nove resources povazuju za hroznou chybu kdyz toho clovek musi sbirat tolik, z bossu to pada po 35 a je jedno jestli je to normal nebo mythic boss a dung nebo raid.
    Co me trochu mrzi je uplny zruseni toghastu jako endgame aktivity jak to bylo na zacatku bety ale chapu ze by pak nikdo nedelal nic jinyho nez chodil endless torghast

Co by me teda zajmalo je na jaky bugy narazite protoze ja jsem za ty skoro dva mesice narazil na tri.
    Po skonceni WQ se nemuzu hejbat, musim dat relog, stava se mi to jenom na magovy, netusim proc a je to jenom jeden specifickej WQ
    Prohodil jsem bosse zdi v torghastu takze sem nemel loot a anima pwoer.
    Pri dungeon eventu sem z final bosse nedostal zadnej item

WA9NO
    WA9NO --- ---
    zrovna PvP mi prijde ze je na dobry ceste, jen poladit mm huntera, arms warra a balance druida a bude to vyborny :) v rated bgckach je to tedka fakt dobry. v pvp guilde kde ted sem mame takrka stabilni grupu a hrajem na 1900mmr. Shadow priest je v BG totalne bozi:) pretacim vpoho balancaky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam