• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    I nestabilní, cas od casu. Lepsi nez pug :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btw kdyby mel někdo zajem na alianci tak mame misto pro jedno stabilní dps pohodove m+

Zatim davama 7-8 nejsme zadni hc runneri. Tak 2x - 3x tydne (nechodíme raid ted takze pravděpodobně streda, pondělí a víkend podle dostupnosti) ale domlouvame se spise adhoc na fcb chatu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    TRAGED: my v pondělí krásnej wipe v MC na trashi před Magmadarem....fakt jsem se zasmál :
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prodam bn acc s epic shadowlandama 21 dni jeste play time, pm mne...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ELIDOR: možná mají v jiných covenantech něco zajímavějšího, ale Necro linie s KelThuzadem mě nijak extra nenadchla
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VODNIK: Molten Core add pull, nebo jeste lepe Whelps u Onyxie npkc? ( More dots ;-) )
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: a ještě, že tak jinak by to byla nuda. Taky hraju jen classic, to co přišlo s pandama už nemá s původním wow nic společnýho.

"You are going to DPS very, very slowly!"
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CORIM: ti nevím, hraju classic a mechanik, kde jeden může wipnout je tu celkem dost :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CORIM: to asi hraješ nějakou jinou hru, protože wipe chybou jednoho člověka je součástí WoW raidů minimálně od WotLK (asi déle, ale ty starší si nepamatuju tak detailně). Nebavíme se samozřejmě o LFR obtížnosti, že
    CORIM
    CORIM --- ---
    ENDER: Pokud v raidu nemuze nikdo udelat chybu - tak je to chyba contentu a ne toho cloveka. Chybovat je lidske. Ve Vanile jsi mohl s trochou stesti zabit nektere bossy ve 3 lidech, takze ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    je pravda, ze to hraju uz jenom kvuli parte s kterou pravidelne chodime m+... jsou to lidi, ktery znam nekolik let a vzdy se jen potkame na m+..
    raid uz me uplne irituje, protoze casto staci, aby jeden clovek udelal chybu a je to wipe a me proste nejde do hlavy jak muze nekdo byt tak neschopnej a opakovat ty chyby porad dokola...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja kazdy wow datadisk hral mesic a prestalo me to bavit uz od vanilly kterou jsem hral cca pul roku. A Shadowlands me bavi ze vsech nejvic.

Z kazdy hra je taky o dost zabavnejsi kdyz se hraje s lidma (s mikrakem..).

Coz porad furt nemuzu najit :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: To je to posledni v co doufam. Mainim huntera, a mam fae = total nuda ta story lajna. Plus war ventyr a pala kyrian, samaaaa nuda.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dost hezka pribehova linie po dosahnuti 20/21 renown .. todle me fakt bavilo moc, doufam, ze se ten pribeh bude rozvijet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: J to taky :D No je toho kotel no
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jo vlastne mam jeden bug kterej me neuveritelne toci. Kdyz clovek wipne a ressne se moc rychle tak na nej ten mob/ove nabehnou. Zrovna dneska se mi to stalo v tech twisting corridors. Nejhorsi je to na trashi v Castlu kde se portnou na zacatek a zacnou tam kropit jednoho chudaka
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Jeden bug za vsechny, trvajici peknych par datacu. Na par postavach sem v kombatu i po portu do oribosu. Pomuze jen altf4
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: ok, nicméně ten quest nejde splnit ani v partě ani bez ní, prostě tam není mob :-) Ten trik s myší je zajímavej, vyzkouším, ale nikdy jsem tyhle problémy dřív nezaregistroval, až v tomhle datáči
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Schazeni party v Oribosu neni bug ale feature. Resi se od zacatku datace. Proste nechteji easy party.

Jump questy jsou problem netcodu uz snad od Cata kdy prvni takovy questy byly. Staci non-stop lehce cukat s mysi (a drzet pravy tlacitko) aby server registroval pozici.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: tak třeba buglý questy v Mawu - konkrétně Stalking the Wardens (aka Hunt). Scházíme se tam už dva dny desítky lidí co jim to nejde splnit, protože se tam mobka co máš zabít prostě neobjevuje. O tom, že pokud to chceš dělat v partě tak ji musíš založit v Oribosu ani nemluvě.

Dneska jsem v Torghastu měl minibosse zaseknutýho do zdi a nešel zabít, naštěstí v floor 2, být to v pětce tak dost nadávám.

Dál třeba lítací questy v Bastionu, než proskáčeš ty kytky tak jimi desetkrát propadneš. Že je Bastion daleko nejhorší zóna naprosto souhlasím. Bugy u bosse v ToP kde dva lidi portuje dolů - už několikrát mi tam skončil tank s healerem a boss s dpskama nahoře rychle zametl. Bugy v raidu kdy z nějakého důvodu občas generál některé dveře neotevře a pomůže jen reset instance a znovu vyčištění trashe. Bylo by toho plno, ale nechci psát další román :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam