• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LADINEK: a behat bokem ve vanille neslo? V retailu bezis na stranu stejne rychle jako dopredu. Ja takhle s huntrem normalne kituju
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    VODNIK: u nas v G se to taky hada, je jen jedna raid grupa, na M porad neprosli Hungeringem, nejsou lidi, novacci jsou dost casto po 5 pokusu kicknuty a my ostatni, co mame min casu, nedokazem dohnat s aktualnimi drop rate equip... A ted je total shit m+ tyden, takze lahoda
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Mágové mají také pár class questů (wanda, orb,…), ale Atiesh bych do nich nepočítal, to není o questění ale o omezeném dropu - ty class questy může dát každý mág.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Našemu hunterovi během tuším 260+ raidů nepadnul - switchnul realm, aby našel guildu s co nejméně huntery, aby aspoň nemusel házet :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Jeli jsme koalici s jednou gildou, pak si část z core si dala "vacation until TBC maybe", tak se zbytek rozlez - někdo gildy, někdo pugy, vesměs bez problémů protože jsme dobří - Naxx 15/51, 1h52m :) Někdo se vrátil k PvP.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a presne to je na tom to super :) ze si musis vymyslet (nebo precist no..) co se da vyresit potkou, kde vyuzit strom, nebo i klidne ze si musis dat duel s warlockem na reckless cursu :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WRATA: jj dispelnout resto potem jde, ale pak 2min CD takže tě nesmí dotnout znova. Já to zkoušel i s shadow prot. potem a stejně mě dostane...jak říkám, tenhle jedinej mi přijde že je hodně o skillu, ti kdo umí dobře kitovat to daj asi v pohodě, lama jako já co to neumí má problém :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: I ted po tom co benefitujete s WB? A ta dotka se da dispelnout resto potem ne?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WRATA: snad kromě toho se WS...já prostě ten spin shot neumím a vždycky mě dožene a zabije tou dotkou.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Jediny necheesnutelny je ten priestovsky. Na ty hunterske se pouzivaji tricky jako duel s warlockem ktery ti da COR aby jsi byl immuni na fear a o vyuzivani terenu na kitovani se ani nebdeme bavit. Realne ty hunterske nevyzaduji prakticky zadny skill
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hra se meni, zakladni mechanika zustava nehlede na verzi :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    My jsme se zasekli na last bossovi HC a nějak to díky atmosféře v raidu moc nevypadá na kill. Stačí dva toxičtí Slováci co 2.5 hodiny raidu nezavřou tlamičky a člověka to poněkud přestane bavit. Naše R1, R1B a R1C taky zrovna nezáří, tuším nejlepší z těch skupin má 5/10M a co pozoruju tak se hádají taky jak psi.

Už ty raidy jsou jak chození do práce, zábava šla stranou. Nakonec mě nejvíc poslední dobou bavily koridory v Thorgastu, jak jsem si po prvních 18 patrech říkal že už nikdy více.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WRATA: Tak jak atieshka tak ty class questy na mounta a shaman helmu atd jsou questy na který potřebuješ kámoše...mě se na těch Hunter líbí právě to, že to nejde cheesnout dobrou grupou nebo tak...ale ses tam na to sám.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: Jenze ta helma je dost spatna :D
    Jinak Loci a Palati maji class quest na kone a ultimatni quest pro nektery classy je Atiesh zejo :)

Nicmene ja s classicem seknul po vanocni pauze. SL me zatim bavic vic a ten core se nejak porad drzi. I pres to ze Blizzard uplne zapomnel na to ze flex zacina na 10 lidech a ne vzdy je optimalni setup raidu tak jsme v pondeli sundali Artificera Xy'moxe na HC tak se nam to snad dneska podari potvdit :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: no nevim, dost jsem se trapil s tim ve WS a jeste ho nedal, ja asi nejsem dobrej kiter :) ale treba se hecnu az se budu nudit a dodelam to, mam je vsechny mimo prave toho ve WS :(

Jinak shaman ma taky class Q na helmicku ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    demony si urcite udelej stejne...vzdycky sem hunterum a priestum zavidel ze maj class quest...skoda, pritom to slo udelat na vsechny classy nejak podobne
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: to ja ji videl padnout vicekrat, ale ja proste rollovat neumim :) treba na Leaf z Majordoma jsem cekal asi 10id, mozna i vic a to pocitam jen ty kdy padnul :) No a kdyz mi konecne padnul a ja zacal s demonama tak mi tejden na to padne xbow? :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: bejvalej guildak na ni cekal rok nez ji videl padnout. a ja treba vynechal tak maximalne 10id BWL od vydani a videl sem ji padnout jednou (a funny, ze ji bral uplnej novacek, s pulkou zelenyho equipu :))..holt ma nekdo kliku no
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: dal bych tomu jeste par tejdnu a asi to zkusime, ale porad potrebujeme dogearovat lidi. Me treba v pondeli konecne padla xbow v BWL takze huntera pomalu posouvam kupredu :) Ja bych ten Naxx vazne rad stihnul, ve vanile se mi to nepovedlo a znam ho jen z wotlk, no...
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: my hrali retail a rozpustilo se to asi pred 14 dny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam