• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: Pohoda, ja prave cumel jak kluk puk :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LIQUIDFREAK: vazne ne :D ale nevim proc sem zil v tom ze jo...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: Hele to premlouvani je jednoduchý. Chcete mít pořád zapichly a aktivní windfury? Tak si nainstalujte tohle :D

Věř mi, neexistuje na světě meleecko, ktery by na tohle neslyšelo. Windfury = zábava :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: hmm dik, zkusim presvedcit guildies at to nekdy zkusime...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    windfury hud

problem je, ze ho musej mit nainstalovanej vsichni v grupe, aby to fungovalo dobre
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mel by nekdo nejakej tip na dobrej, jednoduchej a prehlednej addon pro twisting enha (classic) ? Zkousel jsem nejakej "plugin" do weak aura kterej dela bar kdy je aktivni WF a kdo vsechno z party ho dostava, ale jednak chodi nejak divne (cleny party vidim, ale kdo z nich dostava buff uz ne) a druhak mi ho premazava moje vlastni wf weapon. Takze kdyz hodim wf totem, tak bar normalne ukazuje 10s, ale jakmile si hodim wf wep tak vidim v baru ji a totem uz se neukaze...diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: Vazne jo? Odkdy?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SIRLOON: do strany bezis na classicu trosku pomalejc (coz se da vyuzit na heigan dance) .)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LADINEK: a behat bokem ve vanille neslo? V retailu bezis na stranu stejne rychle jako dopredu. Ja takhle s huntrem normalne kituju
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    VODNIK: u nas v G se to taky hada, je jen jedna raid grupa, na M porad neprosli Hungeringem, nejsou lidi, novacci jsou dost casto po 5 pokusu kicknuty a my ostatni, co mame min casu, nedokazem dohnat s aktualnimi drop rate equip... A ted je total shit m+ tyden, takze lahoda
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Mágové mají také pár class questů (wanda, orb,…), ale Atiesh bych do nich nepočítal, to není o questění ale o omezeném dropu - ty class questy může dát každý mág.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Našemu hunterovi během tuším 260+ raidů nepadnul - switchnul realm, aby našel guildu s co nejméně huntery, aby aspoň nemusel házet :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Jeli jsme koalici s jednou gildou, pak si část z core si dala "vacation until TBC maybe", tak se zbytek rozlez - někdo gildy, někdo pugy, vesměs bez problémů protože jsme dobří - Naxx 15/51, 1h52m :) Někdo se vrátil k PvP.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a presne to je na tom to super :) ze si musis vymyslet (nebo precist no..) co se da vyresit potkou, kde vyuzit strom, nebo i klidne ze si musis dat duel s warlockem na reckless cursu :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WRATA: jj dispelnout resto potem jde, ale pak 2min CD takže tě nesmí dotnout znova. Já to zkoušel i s shadow prot. potem a stejně mě dostane...jak říkám, tenhle jedinej mi přijde že je hodně o skillu, ti kdo umí dobře kitovat to daj asi v pohodě, lama jako já co to neumí má problém :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: I ted po tom co benefitujete s WB? A ta dotka se da dispelnout resto potem ne?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WRATA: snad kromě toho se WS...já prostě ten spin shot neumím a vždycky mě dožene a zabije tou dotkou.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Jediny necheesnutelny je ten priestovsky. Na ty hunterske se pouzivaji tricky jako duel s warlockem ktery ti da COR aby jsi byl immuni na fear a o vyuzivani terenu na kitovani se ani nebdeme bavit. Realne ty hunterske nevyzaduji prakticky zadny skill
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hra se meni, zakladni mechanika zustava nehlede na verzi :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    My jsme se zasekli na last bossovi HC a nějak to díky atmosféře v raidu moc nevypadá na kill. Stačí dva toxičtí Slováci co 2.5 hodiny raidu nezavřou tlamičky a člověka to poněkud přestane bavit. Naše R1, R1B a R1C taky zrovna nezáří, tuším nejlepší z těch skupin má 5/10M a co pozoruju tak se hádají taky jak psi.

Už ty raidy jsou jak chození do práce, zábava šla stranou. Nakonec mě nejvíc poslední dobou bavily koridory v Thorgastu, jak jsem si po prvních 18 patrech říkal že už nikdy více.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam