• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: a spousta veci je tak nejak stejne.)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: od dob tBC je hodne veci jinak..
    celej svet je hodne rozinstancovanej a lidi tak nejak migrujou mezi realmama treba v ramci load balancingu a nebo proste a jednoduse jsou v nejaky cross realm parte
    MIC
    MIC --- ---
    IMPROVIZACE: 8-D z jinyho realmu hee coze, waaat? Kdyz je z jinyho realmu tak co dela u me, proc a nac ho jako vidim? :-) kazdopadne diky
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MIC: hvezdika ve jmene je indikator toho ze ten hrac je z jinyho realmu nez tvoje postava
    MIC
    MIC --- ---
    ELIDOR: Díky, to jsem taky našel, ale nevím jak se k tomu začátečnímu questu mám dostat, na Tabuli mám na výběr: Broken Shore, Felwood a Blasted Lands. Ani jedno z toho nezačíná The art of war..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw dobry hrani je (alespon me to tak bavi), dojit na nejaky lvl, pak si zamknout expy a uzivat si. driv jsem to delal na lvl 60 (dneska 25-30?). to uz je postava dostatecne silna, kazdopadne dneska je to uplne irelevantni, cely svet se ti az na vyjimky prizpusobuje az do nejake horni hranice toho regionu.
    MIC
    MIC --- ---
    Hoj, tak jsem se po dvanácti letech podíval na Azeroth na Drak'Thullu a čumím jak puk :-)
    Synka to nějak chytlo, tak prozkoumáváme svět :-) Máme jen trial, pro mě co hrál naposledy BC je level squeeze mindfuck, ale pro devítiletý dítě je to total pecka free-to-play hra, kam se hrabe nějakej roblox. I jako <20 lvl se můžeme podívat do půlky starých kontinentů i do outlandu atd, takže vlastně super výlet do světa, kde tatínek býval větším hrdinou, než jeho oblíbení youtuběři.

Ale prosím vás, dobří lidé, jak se dostaneme do Pandarie? Nabírací quest na tabulích nikde, ta holčina s přesípacíma hodinama v Orgrimmaru mi taky nic nenabídne. Loď ani vzducholoď není..

A ještě drobný dotaz, proč mají hráči ve jméně (*), to je nějaká nová móda? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: Pohoda, ja prave cumel jak kluk puk :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LIQUIDFREAK: vazne ne :D ale nevim proc sem zil v tom ze jo...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: Hele to premlouvani je jednoduchý. Chcete mít pořád zapichly a aktivní windfury? Tak si nainstalujte tohle :D

Věř mi, neexistuje na světě meleecko, ktery by na tohle neslyšelo. Windfury = zábava :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: hmm dik, zkusim presvedcit guildies at to nekdy zkusime...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    windfury hud

problem je, ze ho musej mit nainstalovanej vsichni v grupe, aby to fungovalo dobre
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mel by nekdo nejakej tip na dobrej, jednoduchej a prehlednej addon pro twisting enha (classic) ? Zkousel jsem nejakej "plugin" do weak aura kterej dela bar kdy je aktivni WF a kdo vsechno z party ho dostava, ale jednak chodi nejak divne (cleny party vidim, ale kdo z nich dostava buff uz ne) a druhak mi ho premazava moje vlastni wf weapon. Takze kdyz hodim wf totem, tak bar normalne ukazuje 10s, ale jakmile si hodim wf wep tak vidim v baru ji a totem uz se neukaze...diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: Vazne jo? Odkdy?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SIRLOON: do strany bezis na classicu trosku pomalejc (coz se da vyuzit na heigan dance) .)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LADINEK: a behat bokem ve vanille neslo? V retailu bezis na stranu stejne rychle jako dopredu. Ja takhle s huntrem normalne kituju
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    VODNIK: u nas v G se to taky hada, je jen jedna raid grupa, na M porad neprosli Hungeringem, nejsou lidi, novacci jsou dost casto po 5 pokusu kicknuty a my ostatni, co mame min casu, nedokazem dohnat s aktualnimi drop rate equip... A ted je total shit m+ tyden, takze lahoda
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Mágové mají také pár class questů (wanda, orb,…), ale Atiesh bych do nich nepočítal, to není o questění ale o omezeném dropu - ty class questy může dát každý mág.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Našemu hunterovi během tuším 260+ raidů nepadnul - switchnul realm, aby našel guildu s co nejméně huntery, aby aspoň nemusel házet :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Jeli jsme koalici s jednou gildou, pak si část z core si dala "vacation until TBC maybe", tak se zbytek rozlez - někdo gildy, někdo pugy, vesměs bez problémů protože jsme dobří - Naxx 15/51, 1h52m :) Někdo se vrátil k PvP.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a presne to je na tom to super :) ze si musis vymyslet (nebo precist no..) co se da vyresit potkou, kde vyuzit strom, nebo i klidne ze si musis dat duel s warlockem na reckless cursu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam