• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: Za alianci (pokud jsem sledoval správně) teda nic moc. :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Není třeba, Naxx za 1:47 :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Blbě :) ale většinou chci brát scorpoka a zanza potku až pak
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Což je imo ale intended - má to být "masová" hra, kde máš se svojí navzájem se doplňující partou dobývat svět - však i ty návštěvy Ogrimmaru nejedu solo, ale mám sebou třeba warriora s priestem - a nikoli solo, kde někdo dá naprosto všechno. I ten shaman, co jinak má naprosto vše (melee, single target ranged, aoe ranged, healing,…) má své slabiny.
    Stejně tak jako když já potkám melee s Insignií na CD, moc nadějí nemá - a to nejsem frost, v takovém případě to je ještě patetičtější (a moc nevadí ani ten CD :) nebo se mi podaří si pohlídat správnou vzdálenost na huntera, který mne větší range než já a dokáže mne dát na 2-3 útoky.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: A jak získáš přes BB 2X zanza potku?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: zacinam BB, protoze je jednodussi chytit buff, i kdyby to byl ninjapop :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tak je to hodne unbalanced, a trosku kamen-nuzky-papir...

nektera classa se na jinou nechyta, jinou zanda uplne bez problemu...
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    J4C0B1M: K tomu se připojuji. Hrát wowko na DMT může být docela zábava :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Začínat se ZG Kek, lepší začínat s DMT
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: tak jako co není <|>, že :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Věřím, zabil jsem tam pár desítek hodin - přitom taková <"> :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: no jako děcka rostou, takže reálně ten account smysl mít ještě může, ale tlačím děcka spíš do minecraft, to je jiný kafe
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Patnáctiletému ty by to určitě nevadilo ;)

TRAGED: Jj, souhlas :)

Na rank 14 jsem se vykašlal, to je i při full premades full time na šest týdnů

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    teď už jen leda by mě někdo draftnul, ale bez záruky, že mu budu kdy užitečnej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Nejen priesti, i rogues mohou dispellovat - a nedostanou se ani do combatu! :)

Classic WoW - The rogue way of dispelling buffs
    https://www.youtube.com/watch?v=MboeWfcAvSM
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: A byla to zabava i pred tim, nez se vubec zavedl PvP reputacni system.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: sorry, hovno lod, to je diablo 2, burning crusade, skončil jsem na 70 někde v outlandu, na raidy moc nebyl čas, takže T nemám, speciálně na tanka, ale byla to prdel
    aréně, to mě bavilo hrozně moc a na šontáka jsem dával 2 místa. sám nevím, jestli bych se ještě do toho chtěl vrátit.
    moje pointa byla, že i když jsem hordu nesnášel, tak takovej gangbang mi teda moc nevodní :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Na retailu nejspíše ne - mají tam accounty i lidi z gildy, co je zabanovali pro toxicitu; GM dokonce zjistil, že jeho PvP rankerskej char byl unbanován vrámci nějakého bugu při GDPR requestu (dotknout se účtu a při zjišťování dumpu jeho infa ho tím oživěj).

Ale na classicu máš ideální příležitost - 70 bude max level v TBC, čas vylevelovat 60ku! A za classic expanze se nic neplatí, jen klasické subscription (se kterým můžeš i na retail).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: heleď já jsem dinosaurus, v tom lepším připadě, twl 15 let, možná už mi to smázli twl, poslední jsem hrál LOD na 70lvl
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Zvažoval jsem, ale asi jako první alt rozjedu spíše druida - a přehodím na něj herbalismus, plus ho naučím mining. Na mainu pak přejdu na jewelcrafting - už mám v bance materiál abych to poslal rovnou na level 300. Pak možná, zas tak moc to nežeru - doteď jsem neudělal jiného alta, zkoušel jsem rogunu ale na lev 7 jsem ho demotnul na bankalt, nebavilo :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: já myslím, že to byl důvod, proč si koupit jeden z těch prvních datadisků, abys měl OP :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam