• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: to půjde - i kdyby někdo nedělal fishing na 300, tak argenty pro Naxx museli :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    LADINEK: Hunteri multishotem tam byli hodně populární :-)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    No co si tak pamatuju tak trash v Auchenai Crypts byl dost těžkej. Possesors nebo jak se jmenovali, ten snad hned jak se naagroval tak spawnul nějaký další moby takže musel MC jako první....no docela se těším, ono to není o tom, že by nebylo CC, ale o tom, že to dost nabourá dosavadní strategii speedrunu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ted hraju na endlessu a pocitam ze jediny dva tezky dungy bude HC Arcatraz a Shattered halls ale jinak se to da v podstate facerollovat bez CC.
    Co se tyce retupaci tak kazdej kterej to fakt bude chtit hrotit pulku ty repky udela frezovanim instanci na zacatku a zbytek se doquesti v mezicase. Navic je otazka jestli skutecne bude potreba na klice revered nebo uz snizeny honored coz se stalo tusim se se ZA?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak kazdej war s troskou sebeucty uz ma stejne pripravenyho locka nebo maga na TBC, takze kontrolu bude dost :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: já jsem zase docela zvědavej jak se lidi srovnaj s rep grindem bez kterého se do raidu nepodivas. Co si pamatuju tak attun do SSC byl v nějakým HC dungu, tzn. revered + attun do Kara? Už nevím, ale grind rep znamenal fakt grind a dungy v TBC nejsou úplně easy a pamatuju, že taktika frost nova + AoE moc nefungovala a celej tenhle datac byl hlavně o CC. To bude velká změna pro spoustu hráčů...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sem zvedavej jak s tema speedrun zebraickama zamava v TBC ze vsichni budou mit vsechno...

a za jakej cas bude mozny dat SSC a TK

jestli si to pamatuju, tak tam toho thrashe moc nebylo, takze by to mohlo bejt hodne rychly
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Causals :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: Za alianci (pokud jsem sledoval správně) teda nic moc. :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Není třeba, Naxx za 1:47 :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Blbě :) ale většinou chci brát scorpoka a zanza potku až pak
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Což je imo ale intended - má to být "masová" hra, kde máš se svojí navzájem se doplňující partou dobývat svět - však i ty návštěvy Ogrimmaru nejedu solo, ale mám sebou třeba warriora s priestem - a nikoli solo, kde někdo dá naprosto všechno. I ten shaman, co jinak má naprosto vše (melee, single target ranged, aoe ranged, healing,…) má své slabiny.
    Stejně tak jako když já potkám melee s Insignií na CD, moc nadějí nemá - a to nejsem frost, v takovém případě to je ještě patetičtější (a moc nevadí ani ten CD :) nebo se mi podaří si pohlídat správnou vzdálenost na huntera, který mne větší range než já a dokáže mne dát na 2-3 útoky.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: A jak získáš přes BB 2X zanza potku?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: zacinam BB, protoze je jednodussi chytit buff, i kdyby to byl ninjapop :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tak je to hodne unbalanced, a trosku kamen-nuzky-papir...

nektera classa se na jinou nechyta, jinou zanda uplne bez problemu...
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    J4C0B1M: K tomu se připojuji. Hrát wowko na DMT může být docela zábava :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Začínat se ZG Kek, lepší začínat s DMT
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: tak jako co není <|>, že :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Věřím, zabil jsem tam pár desítek hodin - přitom taková <"> :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam