• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Zkus to za 8 mesicu :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SWP where? :)

JANDOS
    JANDOS --- ---
    O dost let pozde ale preci

Cross-Faction Dungeons, Raids and PvP Coming in Patch 9.2.5 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/cross-faction-dungeons-raids-and-pvp-coming-in-patch-9-2-5-325824
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Ne, oni vážne niesu "lamy"...
    List of Xbox Game Studios video games - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_Game_Studios_video_games
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Aby sa vám lepšie diskutovalo. Juknite na zoznam štúdií a publikované hry..

Xbox Game Studios - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Xbox_Game_Studios
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mohlo by zaujmout
    Koubský: Microsoft kdysi zaspal nástup webu. Snad proto teď kupuje herní studio a plánuje metaversum | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/koubsky-microsoft-kdysi-zaspal-nastup-webu-snad-proto-ted-kupuje-herni-studio-a-8664813
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAVANA: bohužel nemám srovnání spousty her od různejch producentů, ale viděl jsem změnu na MC když ho MS koupil a myslím, že jak minecraftu slábnul dech s rozvojem, tak to MS docela posunul. a jak tu padlo, zrovna mám zkušenost a wow nebo sc nebo d3 už se zdá, že jako nikam moc nevedou. ale jak tady taky padlo, ten boomer feeling že by jako microsoft koupil blizzard, no má to takovou pachuť... :) ale už jsme o 20 let dál.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja bych se nebal ze do toho nebude MS cpat penize...Blizzard/Acti koupil jako jednu z cest, jak dohnat SONY, ktery ho v minuly generaci totalne prevalcovalo s PS4, hlavne diky tomu, ze melo vlastni studia...

bohuzel asi nebudou mit koule na to zariznout WoW a udelat treba WoS, ale treba Warcraft 4 nebo Starcraft 3 dost mozna prijde :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SIRLOON: pokud myslis Vicarious Visions tak ty patrej pod Activision
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ELIDOR: a co bude mit D2 tak uzasneho? Btw uvedomujes si, ze Blizzu je D2 uplne u zadku a dela ho externi dodavatel?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ETHAN: jsem si vcelku jistej, že varianta "všechno zaříznout a nechat si jen CoD a Candy Crush" nehrozí. Značka wow je pořád potenciální dojná kráva jako hovado, a MS na to má prostředky. Tu šanci žádnej korporát nezahodí, obzvlášť po akvizici. Minimálně obnovit tu zašlou slávu zkusej.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já jsem právě zatím nějak neslyšel nic, co by mě mělo nahlodat. Jen názor na Microsoft, ale názor je tak nějak něco, co má každý a není to argument. Všichni víme, že MS, zvláště pak v době asi tak před 20 lety, byl symbolem zla. Jednak proto, že a jak to vedl Balmer a jednak proto, že mnoho lidí dnes kolem čtyřicítky byla tehdy ve fázi života, kdy je všechno kryptofašistický škvár a korporátní nadvláda :)

Nicméně pokud se řídíme názory a pocity, pak:
    - za MS vidím Windows (od doby WSL2 mi tam už nic nechybí ani pro práci ani pro zábavu) a Satyu + jako příklad akvizice, která směrem ke mě jako k uživateli dopadla dobře třeba VSC, Github
    - za Blizzard vidím super hry, co mě baví dlouhá leta, ale bohužel taky totální obsahové sucho ve WoW, dle mého soudu špatný směr už několik datadisků, kde prostě udělají featuru, člověk do ní nasype čas a pak ji může zahodit (u equipu beru, ale že nedovedli proměnit Garrison či její systém a order hall v něco trvalého, to mě štve dodnes) + kretén Kotick jako CEO + poslední rok propouštění, odchodů, obvinění a podobně

Všechno se může posrat, MS to může koupit, všechno zaříznout a nechat si jen CoD a Candy Crush, ale taky je docela slušná šance, že vykopnou Koticka a že značky jako WoW a Diablo oživí. Jak už bylo řečeno - víme přesně nic. Dokonce samotný obchod nastane až v létě, takže i to se ještě může změnit za toho půl roku. Ale za sebe nějak nevidím důvod koukat na to pesimisticky, protože MS už delší dobu nabírá dobrý směr a pokud jde o hry, má vlastních zkušeností dost a umí v tom chodit.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    JANDOS: jo WoW Classic taky dostal spoustu lidi zpatky, Diablo 2 Resurrected ted s novym patchem bude taky bomba, takze vlastne co lidi maj za problem ..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELIDOR: jojo Age of Empires 2 definitive edition je super remake kterej k tomu dostal zpatky spoustu lidi a porad do toho davaj patche a novy narody. Asi tak 10x lepsi nez warcraft 3 deformed. A AoE4 je taky velmi dobra hra.

Fakt si zamrzl nekde v roce 2010 imho :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ELIDOR: aon ti má někdo argumentovat, když ty na to sereš ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    JANDOS: Minecraft nehraju, nehodnotim, ale Age of Empires je argument rozvoje? :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELIDOR: ehm podivej se treba na Minecraft nebo Age of Empires. Pekna blbost co pises.

Jinak WoW je v nejhorsim stavu v historii, horsi to byt muze opravdu jen tezko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: cekal sem ze se v tom clanku neco dozvim :-D

kdyby nekdo nechtel ztracet cas:
    tl;dr => Co se stane kdyz MS ziska Blizz? Netusime.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Vortex: Co se stane, když Microsoft získá Activision Blizzard » Vortex.
    Co se stane, když Microsoft získá Activision Blizzard » Vortex
    https://www.vortex.cz/co-se-stane-kdyz-microsoft-ziska-activision-blizzard/
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: Toho zabijaka rozvoje ktery udelal revoluci v gamingu s game passem? Ktery ma jednu ze dvou nejvice prodavanych konzoli na svete? Nebo toho ktery ma v podstate svetovou spicku v cloudu?

Microsoft byl dinosaur zpatky v dobach Balmera, ale co to vzal Satya, tak ten typek ma vizi a Microsoftu se dari.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam