ahoj ludia, zavital som tu, lebo nemam skusenosti a potrebujem poradit, mam izbu 7x7 metrov a chcem ju primerane ozvucit (ide mi skor o kvalitu ako nenormalny vykon :), chcem aby mi to hralo hudbu z pocitaca, pripadne aby som na to mohol napojit hifi gramec, presiel som viac for a diskusii a vysli mi tieto moznosti:
- kupit si nejake drahsie repraky k pc, redstar, logitech, creative, je to sice najmenej problemova varianta, ale bojim sa o kvalitu zvuku na ktoru som uz sice zvyknuty, ale limity takychto sustav su dost obmedzujuce a rozoznatelne pri niektorom type hudby
- dalsiu variantu vidim v monitoroch, m-audio, wharfadale, tu sa az tak nevyznam co sa tyka znaciek a mam najmenej skusenosti
- poslednu variantu vidim ako kupit si stary zosik a k tomu nejake pasivne reprobedne, tam by som zas siel do znaciek technics a denon, bojim sa vsak o kompatibilitu medzi reprakmi a zosikom (obvykle malokedy dostat ako k sebe urcenu sustavu pri pouzitom zbozi a potom jedno brzdi druhe)
* pocuvam vsetky zanre hudby, ide mi iba o vyslednu kvalitu hudby, staci mi kludne aj stereo... predpokladam, ze pri druhej a tretej variante bude pripadne potrebna aj nejaka zvukovka do pc pre hifi, pripadne poradit aj tu, cenova relacia tak 3-10 tisic na vsetko