TEDDYBEDDY: Tak je doma.
Jsem spokojenej, jeste budu doladovat zapojeni nejakejch udelatek a trochu ozivim konektoráž a tak... Ale uz ted vidim, ze se nevyhnu i nejakymu šolichu okolo bedynek.
Ty JBL LX-800 mi zvukove uplne vyhovujou, ale nekdy v posledni dobe zacaly chraptivě popískávat vejškáče. Uz jsem je jednou menil, originalni kdysi zacaly brutalne drnčet, tak jsem z Nemecka sehnal druhovyrobu, par let hraly ok. Ted hrajou OK taky, vejšky z nich jdou dobry, ale kdyz do nich nejde signal (pisnicka bez vejšek nebo proste i jen zapla reprosoustava bez pusteny hudby), tak vydavaj hnusny pískavý zvuky. Neco jako kdyby se soused pripojoval k internetu pres starou telefonni linku :)
Cim to muze bejt?
Delaj to obe bedny docela symetricky, takze bych laicky odhadoval, ze vyhybky (nebo jina elektronika v bedynkach, kterejm nerozumim) by to byt nemusely. Zesilovacem jako takovym to taky neni.
Nevim jestli nemuze jit i o nejakou interferenci s milionem elektroniky, co je zapojena ve stejny mistnosti nebo jestli v PC nemuze vznikat nejakej bludnej signal...? (Rozumna zvukovka by snad moc bordelu poustet nemusela, o lupání v bednách když zapne kompresor ledničky vim, časem i nějak vyřešim, ale nevim, jestli to ma souvislost s tema vejškama...).