• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GULAZ: promin, já tady v ČR mám kolem sebe tolik kolegů a obchodních partnerů ze Slovenska, že mi to takhle při pátku pomaleji zapaluje.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DOCKINEZ: vzhledem k tomu, že hovoří po slovensky, tak to bude asi v EURech;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    200-300 tisíc Kč? To už bys mohl možná s tímhle dotazem i do Hi-Fi, Teddy by se určitě nechal obměkčit a sice by napůl žertem zamumlal něco o holoprdelnících, ale poradil by dobře :)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DZON_SON: tim jsem myslel že tohle je případ pro kompletní 100V systém, ne že má k tomu připojovat PC repráčky :P
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DELTA9:
    AKA_THE_A: jestli jsou to bezny bdny od kompu tak to zadnej 100V rozvod nebude.
    Posli link nebo napis vyrobce a modl repraku, bz toho se imho nepohnem.
    MATT
    MATT --- ---
    MARASAN: jojo, nebo 4 stary smartfouny ;)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN: ono by to slo i bez ethernetu pres nejaky WiFi
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Ja bych tam natahal ethernet, dal tam malej DA modul z AliExpressu, kterej umi prevadet mp3 stream (HTTP?) na analogovej signal a poslal to do bedny.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MATT: ...(jsou to běžné repro k PC)...
    To asi sotva, potřeboval by extra Balun...
    příklad s RJ45 konektorem (nevidim důvod proč by to nešlo překopat na svorkovnici, ale ta degradace signálu bude brutus)

DELTA9: jestli chceš jet hodně levně a nevadí (značnej) punk, musíš si namotat baluny (trafo co převádí symetrickej na nesymetrickej signál)
    MATT
    MATT --- ---
    nejakej predzesilovac a symetricky vedení by mohlo pomoc, ne? ale prave by to chtelo vedet, jestli ty bedny maj aspon symetrickej vstup.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DELTA9: spíš kombinace 80m nestíněný dvoulinky a zesilovače na jejím konci :P
    DELTA9
    DELTA9 --- ---
    AKA_THE_A: takže kombinace zesilovače a více aktivních repro nebude fungovat?
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DELTA9: nedokonalé je slabý slovo :P
    Tohle je případ pro 100V systém...(což ale levný neni)
    DELTA9
    DELTA9 --- ---
    AKA_THE_A: ano, jsou to repráky s integrovaným zesilovačem, ale na tu dálku je krmim signálem ze zesilovače. No není to dokonalé :(
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DELTA9: tak jsou to repráky s integrovanym zesilovačem a krmí se nízkonapěťovym signálem nebo pasivní bedny a krmí se to ze zesíku? Napiš výrobce a model...
    DELTA9
    DELTA9 --- ---
    DZON_SON: no právěže aktivní, kvůli dolazení hlasitosti v každé místnosti zvlášť. Impedanci na nich výrobce neuvádí (jsou to běžné repro k PC). Dík
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DELTA9: Mas asi na mysli pasivni reprobedny. musis specifikovat co je to za bedny, respektive jaky ma kazda vykon a jakou ma impedanci v ohmech.
    DELTA9
    DELTA9 --- ---
    Mám dotaz: sháním zesilovač vhodný k ozvučení čtyř párů aktivních reprobeden na dvoulince dlouhé asi 80metrů. Dvoulinka má průměr 2,5mm. O super čistý zvuk zde nejde, spíše dlouhodobý provoz. Cena co nejnižší. Děkuji.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    WACLOSH:
    GULAZ: taky update.
    Koupil jsem YAMAHA RX-V481D BLACK + HARMAN/KARDON HKTS 9
    a taky spokojenost.

Slysel jsem to NOIZERovo a s tim se to samozrejme neda zvukove srovnat. Ale pro moje ucely to je maximalne dostacujici, i to predcilo ocekavani, musim rict.
    Chtel jsem to hlavne na filmy a podkres hudu, takze zvukova presnost a "malba" mi bylz jedno a ten ucel to plni dokonale. Hlavne ted ty DTS filmy v prostorovym zvuku jsou pecka. A ten subwoofer je dost mocnej. Jak je nasmerovanej do podlahy, tak ten bas fyzicky cejtim, kdyz sedim na gauci:)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MIKLO: Naletuj tam nový. Konektory jsou zbytečnej přechodovej odpor navíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam