V souvislosti s mýma dotazama níže - dokázal by někdo posoudit, jestli
tento stroj je ještě v dnešní době použitelnej? Našel jsem ho k mání zřejmě použitej, ale dle fotek skoro jako novej, za necelých 6 tisíc, ovšem je to model myslím z roku 2011 nebo 2012, jestli jsem hledal dobře... Dobový recenze vycházejí velmi kladně, ale přece jenom dnes je rok 2018, že...
Jak jsem napsal níže, zas tak náročnej uživatel asi nejsu - chcu to na klasický stereo - poslech hudby z CD/tape decku (až časem dokoupím), MP3 a filmy z PC/USB disku, časem možná z NASu, až se k tomu taky dokopu - mám celkem sbírku, tak ať to má trochu úroveň. Jestli to chápu dobře, tak LAN připojení by mělo umožňovat přehrávání hudby z netových rádií (neposlouchám, ale neříkám, že třeba nezačnu, když najdu nějaký dobrý a bude to uživatelsky pohodlný) a ze sítě (filmů ne?), takže se hodí taky. Do takových těch nových fičur typu chrome cast, DLNA apod. jsem nikdy nepronikl, takže vlastně ani nevím, jak můžou být užitečný... ale jestli by to v praxi znamenalo, že si na ntb pustím film a do toho receiveru ho pustím bezdrátově přes DLNA, tak palec nahoru samozřejmě...
PS: teď se dívám do nabídky toho prodejce, a má k mání i nástupce tohoto modelu, tedy
TX NR-616, o pár stokorun dražší, ale mám teda ehm problém se ve všech těch vlastnostech vyznat... má to cenu s ohledem na vývoj všech těch standardů a norem pro zvuk/obraz/konektivitu a já nevím co nějak extra řešit?