Je tu někdo, kdo se trochu vyzná v elektrotechnice, součástkách atp.? Mám takovej zajímavej případ, aspoň pro mě teda, kterej mně vrtá hlavou: bábině naší skoro přestal fungovat ovladač k TV LG - prostě to musela šíleně silně mačkat, aby to něco udělalo. Dokonce to prej léčila tak, že to dycky dala na radiátor, a pak to trochu jelo, ale jenom na chvíli. Mno, si myslím, že tomu asi moc nepomohla, ale budiž. Náhodou jsem na netu při hledání novýho ovladače narazil na video na yoyutube, ve kterým bylo popsaný, že se to dá rozdělat, ten gumovej plát s tlačítkama i desku s kontaktama očistit isopropylalkoholem, a zase poskládat a mělo by to fungovat. Tak jsem to zkusil, že za nic nedám a když to nepojede, tak holt objednám novej ovladač, ale voila!, ono to fakt jede jak nový. Babička má šílenou radost, že ušetří tři stovky, ale mně od té doby vrtá hlavou CO byla ta vlhkost všude v ovladači, najmě teda právě zespoda na té gumě s tlačítkama a taky na té desce s kontaktama - ne úplně voda, spíš jakoby něco trochu hustšího a mastnějšího. Trochu mně to konzistencí připomnělo takovej ten viks, co vyteče z baterií, a možná se tomu právě pomohlo i tím vyhříváním na radiátoru, ale baterie byly v pořádku, prostor pro baterie v ovladači čistej a suchej - a to by nejspíš nebyl, kdyby tam někdy nějaký baterie vytekly. Co to teda mohlo být? Díky.