Ještě mám jeden dotaz. Pověsil jsem zadní repráky toho soundbaru na stěnu. Jelikož se mi nechtělo tahat nově kabely ve zdech od toho bezdrátového zadního přijímače, tak jsem použil kabely od starého domácího kina, které mám ve zdech už instalované. Jenže... Jsou celkem dlouhé. Jeden bude mít určitě 12-14 m, druhý odhaduji cca o 3-4 m méně. Je to taková ta průhledná dvojlinka, trochu větší průměr. Z bezdrátového zesilovače mám ale ještě ke krabičce ve zdi, kde to mám obojí svedené cca 1,4 m obyčejné dvojlinky od zesilovače (propojeno čokoládou). Repráky jsou 3 ohm. Zkoušel jsem to měřit multimetrem a ta delší trasa mi ukazuje po ustálení 4,9 ohm, ta kratší 4,7 ohm s připojenými reproduktory. Zesilovač je označen jako 3-4 ohm. Má cenu to řešit? Máme pokoj cca 8x4 metry, sedačku u kratší stěny, na které jsou pod stropem tyto zadní reproduktory, TV se soundbarem je u druhé kratší stěny naproti, tedy cca těch 8 m daleko. Takže pokud by zadní repro kvůli délce kabeláže mělo nějaký menší útlum, vlastně to moc nevadí. Samozřejmě můžu to udělat tak, že od repráčků udělám do zdi novou drážku k zemi a povedu tam originální dvojlinku co byla přiložena (odhaduji, že má cca 5 m) a ten bezdrátový zesilovač bych skryl za sedačkou, ale jen pokud by to mělo smysl. Díky.