TAk vás ještě obohatim o jedni informaci. Od začátku máme problém s tim Denonem N10 u přehrávání přes BT. 0byčejně to vlastně ale vůbec nepoužijeme, protože všechno pouštíme ze Spotify a to tam je předinstalovaný a přehrává to z wifiny, takže neni problém. Včera ale nešel net celej den a tak jiná šance než BT nebyla a tim pádem mě to dožralo a začal jsem to řešit. No nakonec jsem se dovolal technikovi z autorizovanýho servisu, kterej řeší konkrétně BT věci a zjistil jsem, že ten Denon dává do tý N10 nějakej starej kodek a nezvládá to asi větší bitrate, ale rozhodně to nezvládá věci s videem. Takže i když máš v telefonu offline video z koncertu a pustíš si ho, tak se prostě škube. Zkoušel jsem resety, párování různejch telefonů.. furt stejný. Pak jsem stáhnul nějakou MP3 a zkusil to a fakt to hraje bez problému. Takže jen pro případ, že si někdo bude chtít stejný zařízení koupit, to tady zmiňuju jako takovej wtf fact. 5 let starej JBL repráček za pár stovek nemá problém, ale Denon za 10 000,- bohužel smolík pacholík. Spotify si přes BT nepustíš.