• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    MURENA
    MURENA --- ---
    WAWE: no to jsme viděli :D
    WAWE
    WAWE --- ---
    SLANECZ: mi povidej!...fuška jak hovadoo! :D
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak choceradská událost - pouť - za náma.. uff!

MURENA
    MURENA --- ---
    SLANECZ: hňa hňa, :D jj chrápalo se tam statečně, to po těch problitých začátcích :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: haha, takovejch spáčů :D
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MURENA: no to to trvalo !!! :D
    MURENA
    MURENA --- ---
    konečně fotky z parníku..tak pro vzpomínku na "ten" výlet ;)
    slanecz | parník2011 - hippie plavba... – rajce.net
    http://slanecz.rajce.idnes.cz/parnik2011_-_hippie_plavba...
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: jasný chápu, ale přece jen kdyby jsi chtěla tak tě vezmem a můžeš si dát pivko tam , domu pojedem autem, jsem taxikář klasicky :)
    Jo s tou žábou ti dám vědět určo, ale zatím nic neplánujem!
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: wakata? bože, to je furt něco! no jelikož jsem ráda, že mam o víkendu aspoň na pivko, tak spíš nedorazim :/ ...už aby bylo září a vejplata...noo, počkám si já vjem... :)
    hele když někdy pomažete do žáby, dej mi pls věděti. Občas jsem u babí a mam to po cestě tak by se někdy možná stavila na piváčka ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: vypadá to tak. všichni jsou někde pryč bo co?! co sobotní wakata dorazí někdo?
    WEWA
    WEWA --- ---
    pějme písně dokola a skoro 14 dní se tu nic neděje :( nebo to tu František zabil zabijáckym ftípkem? :)))
    APPU
    APPU --- ---
    sorry za repast vtipu ale tenhle mě dneska zabil :)))

Amy Winehouse se dostane k nebeske brane a tam je sv. Petr a Michael Jackson A Amy rika: michale, to je od tebe hezky, ze si me prisel privitat, to je urcite tim, ze jsem byla tak dobra zpevacka jako ty. a Michael rika sv. Petrovi: "Co to je za fetku s konskou hlavou? a vubec, kde sou ty norsky deti, co si mi sliboval?!?"
    WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: mám volno pondělí , úterý ?
    SLANECZ: ten plakát je suprovej! Jak řiká František, ale po mím ,,z něho snad i něco bude" :D
    APPU
    APPU --- ---
    Z toho kluka něco bude
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: o5 alá prosky ;)
    APPU
    APPU --- ---
    fééér leták :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    například hraješ tu!
    APPU
    APPU --- ---
    my tam teda 2 dny máme nějaký hraní tak doufám že to nebudou ty samý :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: noo tak to já mám pak nějak volno 2dny, takže jejda nějaká procházka s hafíky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam