pro ty co nejsou na fb - tedy pro františka:) repast z fb -
"Čas plyne jako voda v řece Sázavě...plynule a stále...přináší a odnáší věci nové i staré .. a uplyne již rok od doby kdy se u nás v obci, malebných Choceradech, otevřela malá, ale útulná "klubovna" u našich sousedů - u černých.
Zřejmě díky vyhořelé bývalé hospodě a absenci místa, kde se scházet v příjemném prostředí nad pěnivým mokem,(podotýkám příjemném, páč Ostende nám k srdci nepřirostlo(poznámka autora)), se v tajnosti a tichosti ze staré konírny vybudovala útulná místnost s barem, záchodem, gaučem, telkou a vším co k tomu patří. Aby nuda nebyla přibyly časem i šipky na zdi a o něco později i fotbálek, pro všechny sportuchtivce.
Díky patří především domácím - Tomovi a Honzovi, Martinovi, Zdendovi a všem kteří byly v této akci nápomocni...
Za den otevření zvolili opravdu přelomové datum - asi aby si to všichni dobře pamatovali - 11.11.2011 11 hodin a 11 minut :))
Tak a tuto neděli tomu bude právě rok - 11.11.2012 opět bude otevřeno od 11 hodin a 11 minut.
Uděláme si príma neděli! ;) - přijďte s chlebíčkem, dortíčkem, dárečkem, nebo prostě jen tak pobejt, pokecat, zavzpomínat na uplynulý rok strávený zde - já osobně mám na co : zapil jsem zde narození své dcery, oslavil narozky v kostýmu baletky, užil si nejeden mejdan, zhlídnul několik sportovních přenosů, a nejvíc vyvedená zahradní párty - svatba!! :D "