• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    CHOBOT: Kdybych na tom nebyla v kině, taky bych tomu dala maximálně deset minut :-/ Bohužel mi těch pár desítek minut života mi už nikdo nevrátí :-D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LUCCASH: nevim jak můžeš od nějakýho filmu, kterej má 3D přmo v názvu, vůbec něco čekat. Já dal Silent Hillu 3D asi prvních deset minut, pak jsem se na to vysral. Jak jsem čekal - nehorázná blbost :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Návrat do Silent Hill 3D / Silent Hill: Revelation 3D (2012) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/245640-navrat-do-silent-hill-3d/
    Po výborné jedničce jsem nečekal takovou přihlouplou, počitačovýma efektama přeplácanou kravinu s tím nejhloupějším příběhem, jaký jsem za poslední dobu viděl. Vážně ne. :/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BORG: A to jo, US produkce to byla.
    Oni si jsou schopní režiséři znovuzrežírovat kdeco - ten naprosto obludný US Kruh 2 taky dělal Nakata samotný. Jen nevím, jestli je za tím pouze staré "i zisk, i slávu", nebo něco navíc.
    BORG
    BORG --- ---
    SADAKO: Jo to vím, ale je tam US produkce.. Je to primo i v nazvu.. Ale to je fuk, pozastavoval jsem se nad tim tak obecne.. Jinak me to prave bavilo docela tak jsem byl zvedav co prinese znovunatoceni:/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BORG: Btw. to netočili Američani, to si znovu natočil Haneke sám (čert ví proč, mně se tedy dvakrát nelíbil ani originál).
    BORG
    BORG --- ---
    BORG: Tak jsem to zhlédl a odpovím si sám.. Americký remake Funny Games je přesný příklad toho, jak naprosto zbytečné a neopodstatněné některé americké remaky jsou. Ano ztvárnění je to podařené a je pravděpodobně jedno, na které z nich se člověk podívá, ale v čem je ten smysl? Ještě třeba pochopim když natočí znovu něco Japonského nebo jiného vyloženě exotického, ale i tak. Někdy mi připadá, že Američani neví co roupama a kvalitní snímky předělávají jen pro to, že se přeci nebudou koukat na nějakou produkci z "druhého/třetího světa"? Viz třeba remake Muži kteří nenávidí ženy nebo REC vs. Karanténa, u kterých je do nebe volající ješte navíc časový odstup originálu a remaku.
    BORG
    BORG --- ---
    Jinak nekoukal nekdo na ty predelany Funny games? Ma to vubec cenu? Nejak me nenapada co tam udelat jinak.
    BORG
    BORG --- ---
    HOLAN: No hele ackoli to nedelam tak ted jsem byl nedockavej a stahnul si CAM verzi.. Po chvili co mi vrtalo hlavou co dela ty zvlastni zvuky a jestli je to nejakej duch nebo co, tak mi doslo ze to majitel kamery chroupa popcorn .)) Takze te asi nepotesim no..
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    MANXX: Tak jsem to zrovna dokoukala a můžu říct jedno: WAU!!! :-) Takže díky za super tip a doporučuji dál :-)
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    BORG: tak jo hele nemate nejakej koukatelnej link? ze bych tomu dal sanci. to co sem stahnul z torrentu me moc nenadchlo. nicmemne to vypada nadejne, ale co naplat. ja uz cucim na vsechno, cokoliv novyho... potrebuju udelat to, co udelal v cervenym trpaslikovi Lister Hollymu. Kdo je agatha christie? :)
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    ale na co se fakt těšim je Conjuring. dvakrát jsem se lekl jen u traileru. jen doufám že polovina lekaček nebylo obsaženo už tam. a doufám, že článek [ WTG @ Horrorové filmy ] neni jen forma reklamy. nebylo by to poprvé ať už se jedná o jakýkoliv žánr.
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    BORG: už sem to sem někde psal, ale naprostej souhlas. konec byl pro mě katastrofální. u horrorů podobného typu
    to má končit špatně a ne upřímným pochopením nasrané mámy a "klidným" odchodem postav
    BORG
    BORG --- ---
    Tak i já si přisadím, že konec Mama byl fakt hrozna skoda.. Jinak film je to zajimavej a kdyby dopilovali konec, tak by to byl jeden z nejlepsich horroru za posledni dobu.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    JAMILLOS: Jo tohle je povedena taskarice....a ucitele jsou k sezrani :o)
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    LUCCASH: Mama a pořád je to v kinech, ručím za to, že to stojí za ty prachy zajít na to do kina ;-)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    The Faculty (1998)
    Fakulta (1998) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0133751/
    Příjemná oldschoolovka z 90. let. E. Wood, charismatickej Robert Patrick z Terminátora a X-Files, Salma Hayek. Vyvražďovačka a překvapovačka, kdo je ještě normál a kdo už ne...
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Jsem se poslední rok sekl na starších kouscích a ty nové úplně vynechal. Poraďte co za posledni rok/dva stojí opravdu za to? Nechce se mi to procházet všechno. Takové 3-4 kousky budou stačit. Díkec.

    - Sinister a Cabin in the Woods už jsem viděl a to je asi tak všechno. :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    WTG: Uf, parada, ja se The Conjuring uplne mega tesim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam