JOHNY115: no vidíš, astrologie... onen kamarád INTJ dost věří i na astrologii a numerologii. Neříkám, že jsem neměla taky takový období, kdy jsem se tím zabývala (miluju typologie všeho druhu a miluju odhadování toho, co je druhej zač), ale pak jsem to opustila... jestliže to totiž funguje, myslím, že to není v tom datu narození, ale spíš v intuici, ty čísla jsou jenom něco, na co ji "navěsíš", ale zas až tak je nepotřebuješ... jenom prostě nejsme zvyklí vnímat, co nám říká ten šestej smysl v nás, tak si to vysvětlujeme tím, že nám to přece řekla ta čísla, protože to nám připadá přijatelnější - aspoň tak si to vykládám já.
_BENNY: já chápu, proč se o takových věcech někdo nechce bavit mezi lidma... třeba to považuje za příliš osobní. Např. já teď čekám dítě, ale když se mě někdo zeptá, jestli se na něj těším, tak řeknu něco vyhýbavýho a možná řeknu i ne. Ale skutečnost je taková, že těším. Veřejně to říct mi však připadá jako svatokrádež nebo jak to říct... je to tak soukromý, že to nechci sdílet, patří to jen tomu vztahu já - moje dítě a chci to prožívat potichu... No, vnímám, že jsem pro spoustu lidí divná :)
JOHNY115: netušila jsem, že lucidní snění je něco stravitelného i pro logiky a racionály. Asi se na to budu muset zeptat svého muže INTP :)