INTP party mě zaujala.
WRIGLEY: jestli to nebylo jen konkretne na Mart1nku, tak ja bych rozepsani INTP x INTJ celkem ocenila, zakladni teorii teda mam celkem nastudovanou, ale vypadas, ze to umis nejak lip vyhmatnout, tak by me to zajimalo. ja se totiz porad neumim zaradit, puvodne jsem se mela za INFJ, na zaklade testu a potom i po precteni Teorie typu, ale to jsem mozna byla ovlivnena uz tou znalosti vysledku testu. Docela mi tam sedela ta Ni skrz nekolik konkretnich prikladu, ale ted si cim dal vic uvedomuju, ze si vlastne umim predstavit uplne vsechny mozne situace a dat si je jako priklad, protoze jako jo, za nejakych okolnosti vzdycky vsechno muze davat smysl. a priklady NT typu asi chapu vic a casteji a proste mi ten smysl obecne davaji vic. mate me treba ale to, jak tady jini NTP pisou o tom, ze neumi moc reagovat na neci problemy, maji tendenci je resit a neumi politovat, to tak nejak neni moje tema, mam deti a prece vim, ze emoce se musi uznat a nechat prozit. tak co teda, kurnik? coz me teda vede zase k tomu, ze u kazdeho typu si vlastne muzu rict, ze za ty jeho "nedostatky" muze nejaky vychovny kiks od vlastnich rodicu. nebo adaptace na situaci - rozhodne jsem totalne nerozhodna a moc nemam nejakou cilevedomost, tah na branku, ale jsem ve vztahu s chaotikem, takze si nakonec jako planovac pripadam ja a s deadlinama jsem nikdy problem nemela :) takže to Ti x Te v tomhle kontextu, posté a zase jinak, by mě zajímalo.