• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PRASOLET: Rozumím. Pak ale už vůbec nechápu cenu, za kterou třeba pořídíš nějaký seamastery/ speedmastery. Něco jsem přehlédl? Není to inklusiv s nejlepší modelkou primu a s týdenní kuřbou na Varaderu? :o)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KOUDY: mno pokud to bude jen rucicka, tak to hrozny snad nebude, ale tezko rict
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    TEDDYBEDDY: Bavíme se o současné produkci. Byť vychází z produkce let předchozích (orlík) jsou to úplně odlišné produkty.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ROMMIE: ja vim no..mas pravdu...ja se zas bojim jak mne zdrti odhad ty ceny :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KOUDY: mno...co na to rict...vzdyt nevis s jakou presnosti se to hejbalo, nevidis jaky potencionalni vule tam vznikly, co se mohlo narazit, nalomit, povolit...jako technickou osobu me tenhle pristup drti:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ROMMIE: no ze sem ho natahl a fungoval?...hodinova rucicka furt sla..zadnej problem..kolecka do sebe zapadala..vsechno se tocilo, zadnej problem...imho jedinej problem byl v te minutove rucicce proste..:)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KOUDY: strojek normalne sel...to jsi poznal jak?
    ASAWA
    ASAWA --- ---
    názory prosím:

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PRASOLET: Budiž. Vždycky mě zajímal typ potencionálního zákazníka pro takový produkt. Značka ani model, pokud vím, ve své době nijak neexcelovaly ani na trhu rvhp, ani technicky, ani imidží, ani nijak. To je imo, jako si např. koupit platinum collection Michala Davida... nechápu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    vzdyt ten strojek normalne sel..sklicko nebylo ani skrable...Urcite tam zas najdou dvacet skrytejch zavad...zvlast svycari..:)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    To si řiká o sázku :D muj tip 20k i se všema kurýrama seřízenym strojkem
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KOUDY: koukám žes je poslal na cestu kolem světa.... tak ať ti z každýho hodinářství pošlou fotku, že tam byly, a můžeš si na tom otevřít byznys jak okamura s plyšákama...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Me taky fascinuje predstava, ze oprava spadnych hodinek spociva v nasazeni rucicky pinzetou;)
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    KOUDY: Jak už tady někdo podotýkal - Když ti to spadne z metru a půl na zem, tak se většinou potřebuje poladit i strojek. Určitě to nebude jen ta upadlá ručička. Mně nedávno upadly Prim sport a posílal jsem je do Eltonu na opravu sklíčka (nesedělo tam zcela přesně) no a nakonec museli seřizovat celý strojek a měnit sklíčko. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tak mi prave volala slecna z hodinarstvi carolinum v parizske ze moje hodinky sou uz starsi typ a proto je posilaj z nemeckeho mnichova na opravu do svycarska /opet podotykam ze tam pouze upadla minutova rucicka ktera si vesele poletovala mezi sklem a cifernikem a stacilo ji tedy pinzetou nasadit zpatky/...vidim to tak na opravu za desitku a nasledny infarkt..:)
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    tak 50k za orlík mi prijde uplne mimo, mozna tak za diplomaty nebo pavouka. Tak to dopada kdyz do vseho cpou vlastni kalibr, do hodinek jako je orlik by uplne stacila obycejna ETA a polovicni cena
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    MADCAT: Na ruku opravdu sednou, ani mě u nich tak neruší to dýnko, čehož jsem se obával. Korunka nahoře už je o zvyku...
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    TEDDYBEDDY: to mi příjde jako dobrá cena.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    PRASOLET: ty Caerusy jsou pěkný, ale natahovací kolečko nahoře..??
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PRASOLET: Za 48, resp. 49k?!?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam