• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    NASTY
    NASTY --- ---
    TWISTRABBIT: Přibližně od 110 000 Kč.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    NASTY: s tim se dá souhlasit.. hodinky to krásný sou.. kolik že stojej originály?
    NASTY
    NASTY --- ---
    TWISTRABBIT: Jak jsem říkal, diskuze k tomu už proběhla na Chronomagu. Vše podstatné k tomu bylo řečno. Já jsem v rozporu. Rozum a chtíč jsou v opozici :-). Víc bych to nerozebíral.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    NASTY: no sou naprosto stejný krom nápisů tak co asi...
    NASTY
    NASTY --- ---
    JOPS: Já to měl stejně. Chtěl jsem je, pak ne. Jak se na ně ale dnes dívám, tak už je asi zase chci :-).
    JOPS
    JOPS --- ---
    NASTY: jj, pred cca 2 lety jsem si je chtel koupit (Steinhart) a pak jsem se na to vykaslal. Ale vypadaj suprove. Kdyz to vezmu, tak fake to neni :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    JOPS: Tyhle potápky od Steinhartu, za dostupnou cenu, se jim hodně podobají: http://www.chronoshop.cz/katalog/Steinhart-OCEAN-1-BLACK

    Kdosi se na Chronomagu hádal jestli už je to "fejk" či neni, když jsou si tak podobný... To ať si rozhodne každý podle sebe. Co do kvality, Steinhart dělá poctivý hodinky.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    WHITERABBIT: líbí se mi to matný pouzdro, ale už méně ty opulentní číselníky a rafičky
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    pekny kousek
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    SUPERMARIO: jj, omylem jsem zamenil etiku a etiketu
    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    LOPIN: lange hlavne dela hodinky pro kurevsky "rich" typky..
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    KOUDY: myslim ze je to opacne, pro koho by delali hodinky treba lange a sohne? pro casual typky?
    lange sohne - Google Search
    http://www.google.cz/search?q=lange+sohne&hl=en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=p0kTT5eeJqqm4gTexOHjCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CCMQ_AUoAQ&biw=1600&bih=744
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    vyšly moje kočky ,ale v automatu , takže už vim co si pořídim dál .))
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    SHAMAN99: pletes si etiku s etiketou a zamenujes oboje za estetiku :) etika ani etiketa neresi hodinky, jedna se maximalne o styl, kdy ladis s konkretnim outfitem, barvou odevu, bot, prilezitosti atp. Rict velmi obecne ze kov k obleku nejde je kokotina, je to otazka vkusu nikoliv spolecenskych norem. Je jasny ze pokud mas nejaky vintazky, tak ty jsou malokdy na kovovym tahu z logiky veci.

    Se Spackem se znam osobne a pokud si dobre pamatuji i on nosi k saku seamastery na kovovem tahu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KOUDY: Prd o tom vim, oblek nosim 1-2x na statnice a hodinky vlastnim posledni rok. :-)
    DOTY
    DOTY --- ---
    KOUDY: jj, jak pravi Nova velka kniha etikety Ladislava Spacka, str. 93: ... , ze elegantni muz nenosi jiny sperk nez prsten a hodinky. Velke masivni hodinky, zvlaste letecke s mnoha ciselniky, se hodi ke sportovnimu obleceni, k pulovru, saku s hrubou strukturou, dzinaám. K cernemu obleku nosime mensi ploche hodinky, co nejtenci, s jednoduchym elegantnim ciselnikem, zlate nebo stribrne, s kozenym reminkem. K fraku a ke smokingu se naramkove hodinky nenosi. K fraku se nosily hodiny na retizku, dnes jde o archaickou libustku, pokud je nekdo jeste pouziva. Smoking je nastupcem fraku, proto se pravidlo preneso i na nej. Smoking stejne pouzivame pri prilezitostech, pri kterych nas pohled na hodinky muze vyvolat rozladeni hostitele.
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Presne tak, pres den do kanclu a na nejaky min vyznamny jednani asi kovovej tah problem neni (obzvlast u nas ne), ale na vyznamnejsi prilezitosti urcite kozenej reminek. Obecne by oblekovky mely mit spis mensi prumer a hlavne by se mely bez problemu vejit pod manzetu kosile. Celkove by mely bejt spis nenapadny, ale u nas je holt zvyk nosit obri macho Brajtle ke vsem prilezitostem... A pritom se dela tolik krasnejch oblekovek.) a tusim ze nekde na Chronomagu je k tomu cely vlakno, zkusim to vyhrabat...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUPERMARIO: samozrejme ze sou..:)..to je jak kdybys rikal ze si muzes vzit jen hnedy boty ke vsem oblekum a seres na to..:))..jinak hodinky za 100+ k beru uz jako manazerskou stredni tridu
    DAVIDOWITCH: sakra tak to musim dohledat ten clanek nekde :)..Takze na denni oblekovy noseni kovovej pasek a na nejaky vecerni akce kozenej?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Zkusil jsem to podle tatinkova oblibeneho hesla "kdyz sem blbej, tak se zeptam", a zeptal jsem se Ladislava Spacka (ma na takovyhle veci webovej formular, coz je super).
    Odpoved:

    Dobrý vecer,

    je to jednoduché: vyšší standard, tedy spolecenské hodinky, mají mít kožený pásek, kovový pásek je nižší standard, jsou pro bežné denní nošení.

    S pozdravem
    Ladislav Špacek
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    BEEBLEBROX: se tu bavime, jako by treba breitlingy byly levny, ale je pravda, ze takovy ty top drahy jsou vetsinou na kuzi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam