• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DEEBEEP: zas to neber tak demagogicky... proste vylet do dubaje s cilem koupit hodinky.. vracis se s hodinkama, zazitkem z dubaje a stalo to stejne jako by sis tady dosel k dusakovi.. to mi prijde slusna pridana hodnota.
    o vyletu do treba vidne ani nemluvim..

    dragonee, ktery ty IWC si tam mel na ruce a o kolik byly levnejsi nez tady?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: tak ta vec nestoji o tretinu vetsi cenu...i u dusaka ti daj slevy za 1) kdyz si o ne reknes..za 2) kdyz uz od nich nejaky hodinky treba mas...Offtopic nejsme..normalni diskuze..kazdej to ma proste jinak :)..Ja mam vysneny jaegery http://www.24diamonds.com/jaeger-lecoultre-master-tourbillon-mens-watch-166.64.70_15893 a ikdyz je u nich free shipping! (:D)..tak si pockam na to az na ne budu mit u dusaka..at to trva tri roky nebo deset let:)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    to mam rád tyhle kecy že to je v dubaji levnější... letenka 6000... kde jsou poplatky,kde je ubytování,kde je utrata za jidlo,pití,nejaký píčoviny,kde je poplatek za taxi na ruzyn či za parkování... do toho nepočítám minimálně tejden zabitej... ve finále ušetříš skoro nic... a ještě to stojí čas a nervy..
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to je nas takovejch vic :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ja asi nikdy nebudu mit dost penez na to, abych s klidem koupil naprosto tu samou a identickou vec za o tretinu vetsi cenu... nejak mi to nedochazi, ale ok. Nicmene sorry, to sme asi offtopic.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: na jejich slevu jim ja prcam, vylet do Dubaje, why not :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: tak u dusaka ti daj taky slevu kdyz si o ni reknes a nekoupis si hodinky za 20k ale treba za 200..

    DAVIDOWITCH: Samozrejme..ale pro mne osobne (a nikomu ten nazor nenutim aby tu zas nebyl flame)..sou hodinky neco jako sperk proste..kupuju si je za odmenu..nemam mega na uctu abych z nudy sel a koupil si hodinky...podnikam..reknu vydelam si dva miliony..pujdu do dusaka a odmenim se za vydarenej obchod..pokud se to pokud se obchod nepovede tak nic nemam..pokud jo tak jdu..necham si je predvest na ruku a uziju si celej ten vyjimecnej nakup proste..pak z tech hodinek mam radost a uzivam si je..Nedelam to tak ze bych prisel do dusaka..vyzkousel si je jestli sou ok a pak si je koupil pres amazon..atp...Mam to jako se snubakem proste..kdyz chci snubak pro pritelkyni tak se seberu..odjedu do cartiera ve vidni a koupim ho za plnou cenu..protoze vim ze to za to stoji..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    v cene dusaka se v pohode schova letenka do Dubaje (cca 6 tisic nejlevnejsi), kde ty hodinky koupite jeste levneji (pocital sem to na IWC Portuguese 7 Days Auto)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    DAVIDOWITCH: kde kupuješ Ty ? dej nám nějaký typ,kde maj dobré ceny, díky
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KOUDY: Tak zrovna ebay vs dusak je asi extrem (ebay neni jistota ze to nebude podvod), ale nevidim uplne duvod koupit hodinky vyrazne draz na Prikopech, nez levnejc jinde.
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    A fejky...nikdy nejsou tak dokonalý aby to nešlo poznat... obyčejně to jde na první pohled... kolikrát si řeknete že ty fejky jsou k nerozeznání a už nevidíte že maj uplně jiný spony,že nemaj pruhledný dýnko atd... já fejky odsuzuju,prostě když na to kurva nemam tak si to nekupuju,je mi milionkrát sympatičtější frajer co ma na ruce swatchky než frajer co má na ruce levý brejle... Přesně jak řiká Koudy,našetřit a pak si dojít k dušákovi nebo do carolina.pokecat s prodavačem a koupit... a nééé všechny krásný a kvalitní hodinky musej stát vždycky kilo a více...
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    DOT: koukni se na hodinky sandoz...
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    MADCAT: budeš se divit ale poznám no...
    DOT
    DOT --- ---
    me se ty rolexky co postoval koudy strasne libej. Nejaky aternativy do cca 10k?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: nekoupil..ale chtel sem..protoze on je presne clovek kterej si rekne..hodinky hezky/hnusny...uz si nerekne..wau rolex..wau omega apod..

    STEPNI_VLK: hodinkam a jejich zpracovani a vim ze zpracovani u originalu je uplne jiny nez u fejku.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    DOT: ze by se za ne stydel snad neni duvod je nedarovat tatovi:)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Otázkou zůstává, jestli dáváš opravdu větší význam hodinkám, nebo spíše tomu, jak, kde a za kolik si je koupíš..
    DOT
    DOT --- ---
    KOUDY:

    nekoupil si jednou faky svymu tatoj? :)
    jinak souhlas.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: Je to jak koupit si boty adidas a hadidas..Oboje obujes a muzes v nich chodit..jedny ti vydrzej dyl a za vic je nekdy prodas..druhy se rozpadnou driv....Ja fejky moc neuznavam..ale toleruju ze existujou...Me osobne irituje i to ze se nekomu libej hodinky a koupi si je na ebay...Pro me sou hodinky vec na kterou si proste nasetrim..pak jdu do dusaka kde kecam pul hodiny s prodavacem kterej mi nenabidne slevu 50% jako ebay ale treba jen 30%..nicmene si je stejne vezmu..mam z nich radost apod...Fejky bych se asi uprimne i stydel nosit...Cim nemam nic proti tobe..ty tagy co mas sou supr..Jenom proste davam hodinkam nejspis vetsi "vyznam" nez ty.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: s tím bych se ztotožnil, taky mi ta zdejší onanie nad slovama jako rolex nebo omega přijde docela komická. já po hodinkách požaduju funkčnost, s tím spojenou odolnost a vzhled, prostě aby se mi líbily. jestli je tam napsaný jágr lecoultre nebo iwc nebo pepa rozsíval s.r.o. je mi fuk.

    iwc portuguese se mi taky líbí jak sviňa, ale stejně jak píše KALIBAN, dát za ně stovky tisíc je mimo, a to i kdybych ty peníze měl, přijde mi to nemravný. za povedený a dobře fungující fejky bych pár palackých klidně minul...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam