• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOBORG: u cartiera si ale vymyslis svuj.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    GOSHEWAN: co se tyka cartiera a snubaku, tak me pripada mnohem lepsi zpusob si snubni prsteny vymyslet vlastni a nechat vyrobit.
    nic proti cartierovi :) ale zrovna v tomhle pripade mi prijde mnohem lepsi mit svuj original
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    KOUDY: Na tohle si ja jeste taky par let musim pockat (:
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GOSHEWAN: tusim ze tady ve vidni sem videl neco pro co za par let taky pojedu:)


    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Kazdy to ma jinak, ale Dusaka rad nemam. Sice "umi" dat slevu 30+%, ale to je presne to, co mi vadi - musim se doprosovat, pripadne nekoho znat (a konretne zde znam), coz je presne to, co jinde (v zahranici) nepotrebuju (minimalne ne k tomu, abych dostal stejnou nizsi cenu).

    Jak rika Dragon, spojit to s vyletem (ja osobne bych jel spis do te Vidne, ale to je ciste osobni preference, pripada mi to tam vic stylove) je naprosto ok. Navic ten ritual s predvadenim tam je naprosta samozrejmost, takze vse pro. Ale libi se mi argument s Cartierem, nakonec me za chvili podobna cesta ceka (;
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tohle neni chronomag., ale zumpoidni nyx !
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    Obecně máte pánové asi pravdu v životě jsem koupil maximálně festiny na burze,takže o nákupu drahých hodinek vím hovno... takže to tady musim číst abych chytil nějakou tu zkušenost :D

    Jinak na prodej mam : http://www.chrono24.cz/...+golf+tiger+woods&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

    k predani budou v pátek,v hezkem stavu,prelestene . Cena dohoda v poště !

    !!!!!!!!!! odkaz pouze informativní !!!!!!!!!
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    DRAGON: neseru se nikam,diskutuju...

    MISAKICHI
    MISAKICHI --- ---
    Radši nahoďte nějaký hodinky. Já si teď k narozeninám koupil tyhle, Seiko SARB045.

    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ja si tak nejak nemuzu pomoct... ale ty merciery jsi koupil u Dusaka ze? :-P nakup and shit.. idealni stav...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KOUDY: Jasny, ja bych asi spojil prijemne s uzitecnym (cestovanim) a koupil jinde, ale naprosto chapu tvuj odpor k tomu koupit si hodinky pres net a nechat si je poslat postou.
    DOT
    DOT --- ---
    Ta Dubaj me zaujala, premyslim kam se vydam na nejakou kratsi dovolenou. Hodinky a dalsi veci v obchodech jsou tam origo? Na co dat pozor a na co se jit podivat?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DEEBEEP: tusimze Dragon tu doporucoval ze pro IWC staci doject do Vidne. Ja nijak casto nekupuju a ne v cenovy relaci kde prodava Dusak, ale asi bych se koukl ve Frankfurtu (prislo mi ze tam je tak o 15-20% levnejc), pripadne ted budu chvili pendlovat do USA, tak tam (tam bejva obecne levnejc vsechno, nemam zadnej konkretni tip kam zajit).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak samozrejme pro me je tato diskuze ciste informativni, nikdy si nekoupim hodinky za 300 tisic, to bych musel mit na uctu 100x vic, abych si takovy hodinky koupil a to bych si to stejne jeste rozmyslel, urcite bych radsi investoval radeji do neceho spojeneho s cestovanim a turistikou :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: na co resit nejaky pravidla kvuli sleve, kdyz muzes mit hodiny za mnohem min a jeste s koupackou v mori?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: v zadnym pripade "stalo to stejne jak u dusaka", ba prave naopak, asi vysly na 55 tisic levneji, ale kupoval si tedy 7Days Porta. V tom schovas fakt veskery naklady, co bys nahodou v Dubaji utratil, pokud to nevezmes ve velkym stylu. Ale lidi to delaj prave tak, ze tam jednou prazdny, nakoupej veci a druhej den letej domu a zadny utraceni na miste. Navic si projdou poust, smocis si nozky v mori, jako ja nevim, kazdej at si dela co chce, ale mne vychazi rozhodne jako lepsi varianta je koupit v Dubaji (potazmo ve Vidni, ale tam je to min nez 55 tisic)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEBEEP: evidentne umis cestovat :) kamos si tam jel pro nejaky byznys veci a hotel tam sezenes od 20 Dolaru na noc a jidlo snad resit nemusime, pro kristovy rany, seres se do diskuze o nakupu IWC Chronographu v Dubaji a budes mi tady neco argumentovat nakupem jidla? :DD
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DEEBEEP: zas to neber tak demagogicky... proste vylet do dubaje s cilem koupit hodinky.. vracis se s hodinkama, zazitkem z dubaje a stalo to stejne jako by sis tady dosel k dusakovi.. to mi prijde slusna pridana hodnota.
    o vyletu do treba vidne ani nemluvim..

    dragonee, ktery ty IWC si tam mel na ruce a o kolik byly levnejsi nez tady?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: tak ta vec nestoji o tretinu vetsi cenu...i u dusaka ti daj slevy za 1) kdyz si o ne reknes..za 2) kdyz uz od nich nejaky hodinky treba mas...Offtopic nejsme..normalni diskuze..kazdej to ma proste jinak :)..Ja mam vysneny jaegery http://www.24diamonds.com/jaeger-lecoultre-master-tourbillon-mens-watch-166.64.70_15893 a ikdyz je u nich free shipping! (:D)..tak si pockam na to az na ne budu mit u dusaka..at to trva tri roky nebo deset let:)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    to mam rád tyhle kecy že to je v dubaji levnější... letenka 6000... kde jsou poplatky,kde je ubytování,kde je utrata za jidlo,pití,nejaký píčoviny,kde je poplatek za taxi na ruzyn či za parkování... do toho nepočítám minimálně tejden zabitej... ve finále ušetříš skoro nic... a ještě to stojí čas a nervy..
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to je nas takovejch vic :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam