TWISTRABBIT: nevim, u novýho strojku prej trvá pár tejdnů i měsíc dva než se usadí, tolerance z výroby před doladěním a zaběhnutím je 20s to ano, ale po zaběhnutí tyto strojky dosahujou výbornejch přesností, 9 z 10-ti lidí tvrdí že se rozhodně dostanou pod deset, většinou tak +/- 3s deně, a to prý ještě tak že když se ten stroj zaběhne tak se usadí na svých např +3 a ty pak dělá furt stejně, (případně když se ustálí na 10s denně furt stejně, tak neni vůbec problém to stáhnout, -dokonco tam sou uživatelé (NEhodináři, kteří si to štelujou amatérsky doma a po pár dnech experimentu dosahují skvělých výsledků, do toho bych já ale nešel)
Ale jsou tam lidi co s etou v obyčejnejch hodikách za 8k dávaj okolo 1s...
Tim sem chtěl říct, že mi vyplinulo že ETA je výbornej stroj, kterej rozhodně nedělá jeden den tak a druhej onak, je to stálice.
ETA si část svých strojků nechá i certifikovat chronometrickým měřením (stejně jako rolex)
Rozhodně to nebude špatnej stroj, když ho do svých hodinek dává Breitling, Tag Heuer nebo Omega...
20s deně u tohohle strojku se mi po tom všem co jsem se dozvěděl od lidí na chronomagu zdá hodně a stroj v tom případě není zdravej...
nicméně já mám svoji etu na cestě, tak až mi přijde podám výsledky z první (levé) ruky ;)