• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    DAVIDOWITCH: Hůř, ani to ne...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DEEBEEP: Co bejva v tehle za strojek, netusis? Nejaka konzumni ETA?
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    STEPNI_VLK: např,citizen,seiko,swatch,steinhart,junkers,certina,tissot...
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    STEPNI_VLK: ano máš pravdu,já hodinkama typu diesel,armani,replay,jetset,bentime,jvd,fossil atd opovrhuji... je to pro mě hnusnej nekvalitní ekl slepenej v čínský garáži a s hodinařinou to nemá nic společného... nemnluvě o designu který beztak vychází z těch dle tebe nadřazenejch hodinek...tolik k hodinkám od výrobců oblečení atd... existuje sto jiných firem co dělaj hezký levný a originální hodinky...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KALIBAN: No, hele, nejen tatar. Níže uvedená odpověď také nebyla zrovna dvakrát mírumilovná. A po pravdě, fakt netuším, proč by skutečnost, že jsou hodinky od nějaké firmy, měl automaticky znamenat jejich designovou nadřazenost nad jinými, ne tak hogo fogo firmami. Jinými slovy, občas vám to "pohrdání" námi s béčkovými či céčkovými hodinkami proteče skrze klávesnici, ať už je to úmyslně či neúmyslně..

    [ DEEBEEP @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    MADCAT: každopádně ti ho potvrdim .) protože je mi ůplně volný co si o mě myslíš tvl :D

    chinastory - proto že to je šunt , suunta můžou bejt hnusný a strašný a bůhví co ještě , ale aspoň ty čidla v sobě nemaj jako hračku .. ( znám dost lidí co s nimi běhá , shazuje kila atd . )

    a taky nevim o tom že by mi kamarád co má suunto core za dvacku řekl že se mu zamlžily v -15 jako mne onehdá SUPERTRUPER G100 SHITY

    :DD
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: no otazka spis byla... jaky hodinky jsou vasim snem... tak by me to zajimalo... ne jakejch deset hodinek napric spektrem, je tvuj sen :)))

    btw ty kecy o tom ze nekdo prudi do spatnejch hodinek se imho zakladaj jen na tom, ze sem nejakej tatar napsal, ze IWC vypadaj jako festiny a ze to je to samy, za coz dostal po pravu pres prsty... jinak tady nikdo z tech co maj na ruce neco dospelejsiho nikdy nerek, ze festiny jsou povl...
    neni fakt zadnej problem linkovat hodinky ve svy cenovy relaci, kdyz se ti libej... no ne?

    (ale mozna kecam a neco sem prehlid.. mluvim hlavne za sebe z pozice zlodeje iluzi :))
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: mně nepřijde můj post nějak složitej na orientaci, zkus to znovu a pomaleji, třeba se v tom neztratíš :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADCAT: ty poslední Suunta sou nádherný!
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    WOJTYLA: mě nezajímá nápis na ciferníku, mě zajímá, že jsou to hodinky, a tudíž je v souladu s názvem klubu sem linkuju a nemám z toho žádný osypky, jak někteří tady. je mi jedno, co si zde kdo myslí o značce festina. kdybych nosil na ruce nějakej kus špatně vylisovanýho plastu od nguyena za 100,- Kč, tak bych je sem klidně taky hodil, protože furt jsou to HODINKY, že...

    KEITHHSTER: vysvětlíš mi prosím nějak blíž tvoji reakci, nebo jenom potvrdíš můj stávající nepříliš pozitivní názor o tvojí osobě?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: ty vole to je hroznej blok... :)

    neslo by z nich vybrat ... max troje.. a ty sem dat.. ? v tomhle se neda orientovat :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADCAT: hele tady už se ted směj linkovat Festiny?:..:-D


    RCROW: myslim že na to jdeš zbytečně vostře...že tu některý lidi kradou je sice pravda (třeba Kaliban, Koudy a specielně Deebeep mi tu už ukradli mnoho iluzí vo levnejch hodinkách:-)), ale to tě ještě neopravnuje k takovejdlem výlevum...


    DEEBEEP: vono pracuje v tu dobu i hromada lidí co drahý hodinky nemá:-)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    RCROW:
    MADCAT: :DD smích . china story .
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Ja mam jasno, videl bych to nekdy na pristi/prespristi rok...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    když už tu teda KOUDY vznesl dotaz na vysněný hodinky, tak sem taky hodím nějakej mišmaš. cenově je to velmi různorodý, i když vlastně směrem nahoru vyčnívají jenom obligátní portuguesky a tagy, a u obou su přesvědčenej, že bych našel přiměřeně hezkou alternativu i mezi quartzkama, který teda asi i preferuju, mechanický strojky mě nějak neberou, beru to za ztělesnění rčení "proč to dělat jednoduše, když to jde složitě (a za mnohem víc peněz)".

    hodím to jenom linkama, ať to tu zbytečně nezaplácávám pro vás jistě zcela nezajímavejma krámama :)

    http://www.chroneo.de/bilder/produkte/gross/Zeppelin-Quarzuhr-Zeppelin-7680-1-Alarm-mit-Lederband.jpg

    http://eshop.zlatnictvi-ruzickova.cz/casio-g-shock/casio-gw3000bd-1a/ (kupodivu se mi začaly spíš líbit ty tmavý...)

    http://www.globalwatchbrokers.com/b/wp-content/uploads/2012/05/Tag-3.jpg

    http://c369931.r31.cf0.rackcdn.com/13372_IWC-01.jpg

    http://www.luxurylaunches.com/entry_images/0212/08/Maurice-Lacroix-Pontos-S-Diving-Chronograph-2-thumb-550x672.jpg

    http://www.certina.com/CMSPages/GetFile.aspx?guid=5b17c192-03be-4c40-9d82-2674c7ea68ba

    http://merkur.agora.cz/img.asp?stiid=40840

    no a určitě bych si vybral i něco u značky archimede, sinn nebo steinhart, o kterýchžto se tu taky občas někdo zmíní, a který jsou mi svým designem a pojetím celkem sympatický (a ani cenově to není většinou žádnej mega úlet mimo)

    jinak nosím

    http://www.hodinky.cz/photos/h/v/FE/festina-16177-7-chrono-alarm-tour-2005.jpg

    http://www.watchesretailer.com/Images/casio/W727H-1V.jpg (už jen do posilovny na odpočítávání intervalů, bo se mi urval řemínek tak blbě, že ssebou vzal i kousek pouzdra, takže neopravitelné :-/ jinak je mám už asi 17 let a furt drží pohromadě...

    http://forums.watchuseek.com/attachments/f296/152164d1230649275-paw1100-vs-pag80-paw1100-1v.jpg (ty teď nosím skoro furt...)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já mám už nějakou dobu Tissot T-Touch Expert : http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/tissot-t-touch-expert/tissot-t-touch-expert.jpg
    A nestěžuju si, perfektě mi vyhovujou po všech stránkaách

    A ty přání, dříve to byly hodně Breitling ale to už mě taky trochu pustilo. Chtěl bych si pořídit Omega Seamaster, ale na to nejsou peníze, a i kdyby byly tak jsou potřeba jinde.

    Jo a před Tissotama jsem měl Casio a nemůžu na ně říct špatný slovo, hodinky ještě držej, občas je taky rád nosím, po 13ti letech stále funkční, a že jsem se k nim choval občas hodně zle.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Jo k tem milgaussum.... jakoze tomu rikam paradni recenze
    http://www.chronomag.cz/clanek/2009-01-20/rolex-milgauss-116400-gv.html
    DOT
    DOT --- ---
    MADCAT: kdybych byl potrefena husa, musel bych mit drahy hodinky ne? Nemam. Todle musi urazet kazdyho kdo si byt je dokaze predstavit, ze by si za sve vydelane penize nekdy v budoucnu koupil drazsi hodinky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i kdyz ani ty Alu Light nevypadaji zle, respektive clovek u nich nema automatickou asocuiaci na "digitalky". Kazdopadne momentalne desitku radeji urazim za letenky a na kolo si je poridim pozdeji.

    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DEEBEEP: hele jemu je sedumdesat, pokud si dobre pamatuju :-P


    RCROW: ja jsem ti dal sanci to vysvetlit... protoze samozrejme ve slusne diskusi nemuzu nazvat dementem jen tak nekoho. Odmitnutim vysvetleni (jestli jsi to treba myslel tak, ze z duchodu se IWC asi neporidi a tim padem bys musel krast... tak jsem to spatne pochopil) jsi mi dal strelivo pochopit to po svem a stojim si za tim, ze osloveni predsudkarsky dement je naprosto na miste. Klidne mi to taky objasni do posty, ujistuju te, ze jsem rozumna osoba, jen jako nekdo kdo od dvaceti dela normalni praci, nadstandardne placenou, tak jsem na tyhle poznamky pomerne dost alergickej.


    Jinak hosi ja nevim, me se libej fakt akorad milgausy a IWC big piloty kdyby nemely tu OBRI dementni vec kterou se natahujou... peklo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam