• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vemte si jak musi mit arnie velky zapesti a stejne mu so ty hodinky velky..fakt vtipny
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: Debilní všechno :) Prsten, hodinky i pásek :) no a pokud nejsou u jeho babičky tak ta polička taky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: hruza :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    PFAUST: Aha, takže přece jenom komisní prodej :-) Zajímavé, zajímavé...
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ještě poslední věc k těm údajně rostoucím cenám. včera jsem se koscomu bavil s bábou, jak je to jako možné a ona říkala, že některé hodinky (zrovna samozřejmě ty, které jsem chtěl) mají od obchodníka pouze vystavené, že je nemají koupení. takže tím mi vysvětlila, proč půjde nahoru všechno zboží nehledě na datum nákupu.. halucinace = realita.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    pokud jde o mou intervenci, mluvil jsem s obchodníkem, který ty certiny dodává přímo do kšeftů (díky moc
    KALIBAN:), bylo mi řečeno, že vzhledem k pohybu kurzu mi je nemůže dát za lepší cenu než v prodejně. takže takhle se reaguje na trhu. prostě to zdražíme. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PFAUST: tak oni za tyhle penize jdou poridit mechanicky archimedy treba... pokud jsi mechakofil.


    LEXXA: fossil.. fossil, to je presne ta znacka, ktera je pro me "znicim, nesere, ale celkem vypada" zadna mega parada, ale na bezny noseni super... takze mas spravnej pocit
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    pred casem jsem byl v nemecku a vzhledem k povaze lidi se kteryma jsem jednal se tak dost objevovaly paneraie a fossily. snazim se nejak dopatrat jak moc fashion brand je fossil a prijde mi ze si napu hraji na vyssi hodinarinu a napul hrnou srace typu guess esprit apod. ma/mel nekdo z vas fossilla? idealne z rady relic. dost se mi libi na takove to "znicim hoodinky a nesere me to zas tak moc".
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARMADILLO: Přesně. A právě proto mi tvrzení obchodníka, že přecenit dostane rozkazem, poněkud zavání.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    FINSON: Rozhodnutí o skladových zásobách asi zrovna Švýcaři neovlivňují, spíš jde o to, že se má ve všech regionech prodávat za +- stejnou cenu.. Druhá věc je jaká je retail a jaká je cena konečná..
    Myslím, že každý zákazník může přijít a vyjednat si cenu podle své šikovnosti a benevolence obchodníka.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ARMADILLO: Právě kvůli té integritě bych čekal, že obchodníci budou ze skladu prodávat za ceny vztažené na kurz, za který ty zásoby nakoupili, ne za ten současný - pokud se mezitím Certina rozhodne zdražit, tak npvé kusy už samozřejmě podle relevantního kurzu pojedou. Ale podle toho, co linkoval KOUDY to vypadá, že velcí hráči ještě nevědí, co přesně udělají, a zrovna Certiny jsou ten segment pod 3000 CHF, který by vzniklou situaci nemusel řešit čistě jen zdražením.

    Tohle přeceňování mi připomíná naše pumpaře: Cena ropy jde nahoru - okamžitě zdražíme, protože cena ropy. Cena ropy padá - nemůžeme zlevnit, protože máme nakoupeny zásoby ještě za draho. Já v tom žádnou snahu o udržení integrity trhu nevidím.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    LEXXA: já ti samozřejmě rozumím. ale stejně bych tak mohl položit otázku, jaké hodinky podle tebe cenově odpovídají? kolem 10 až 15k? za tip budu samozřejmě vděčný. jak jinak čtu tu diskusi, víceméně převažuje názor, že je to OK. jasně, 15k není málo.. jinak mě se moc líbí :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PFAUST: jasne. a skodovka za dve mega je ulet... ano ale kdyz ti ji zlevni jen do patku za 750k tak je to uz rozumne... hlavne ze to mam se slevou.
    hodinky vypadaji relativne pekne a kdyz se ti libi tak proc asi ne... mne osobne pripominaji az moc moje prvni(a posledni) swatchky. ale to ze JA s tim mam problem v zadnem pripade neznamena ze TY by sis je nemel kupovat, jen proste zvaz tu cenu a poohlidni se jinde... imho ty hodinky proste tu hodnotu nemaji.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    PFAUST: Je celkem logické držet cenovou politiku než kazit integritu trhu. Navíc obchodníci těžko můžou za politická/makroekonomická rozhodnutí.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    KALIBAN: no přesně, jenom aby to netvrdili jen proto, aby mě nalákali. chápek dost přesvědčeně mluvil o středě, že to jako vypukne :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIBAN: :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FINSON: tak ja s tim tady souhlasim
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PFAUST: az budes definitivne rozhodnutej, zkusim sehnat cislo na toho chlappika od kterejch jsem je kupoval ja.


    FINSON: moje staly presne 10k ale uz je to par let zpatky. ty samy ted v koscomu stojej 16700...

    jinak ty ceny me zajimaj jak zareagujou, preci jen tezko prodavaj komisne a za ty co maj na skladu uz ty prachy vyplazli ze jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam