• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ... a abych nepůsobil dojmem, že taky beru to svoje jako to, pod který nelze jít. Pokud se objeví třeba čínská nebo indická značka, která bude vyrábět slušný automaty, který nebudou fejky něčeho jinýho a budou stát klidně litr, budu je považovat za "opravdový hodinky".
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MACHALIK: Já netvrdím, že jsou ty tvoje drahý. Až nebudu socka, tak si taky koupím Omegy (což bude asi tvoje volba, jak jsem to tak pochopil). A dokonce do jistý míry souhlasím s tím, že to "Omegama začíná", pokud chceš hodinky ze Švýcarska, protože skoro cokoliv levnějšího nemá in-house strojek a mě osobně se příčí kupovat si věc, která se od tuny jinejch věcí s masově vyráběným eta strojkem liší jen tím, že má hezčí ksicht.

    Nicméně slušný automaty u mě začínají levnejma Seikama a Citizenama, který už:
    - nejsou fejky
    - mají nějakou historii
    - mají in-house strojek
    - fungujou ve výsledku úplně stejně jako ty Omegy :)

    Taky by někdo mohl říct, že to začíná až Patekama, protože Omegy jsou masovka a už jí nedělaj hodináři ručně (Pateky možná taky ne, teď si nejsem jistej).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BOBASH: Já si celou dobu gratuluju, jak su dobrej, že se mi podařilo objevit příčetný cibule, který nebudou stát jak malý auto, a a teď se dozvím, že jsou furt drahý. Samozřejmě všechny hodinky jsou doopravdy, dokud ukazujou čas. Proč ne. Kdyby se někdo chtěl osobně cítit dotčenej nějakým popisem předmětu na internetu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KALIBAN: jeste nemel...:-) to se mi taky nekdy stava no:))
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MACHALIK: Proti hodinkám za €1k nic nemám a časem na ně taky dojde. Jen nemám rád kecy typu "jakmile to není drahý, tak to není doopravdy".
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BEEBLEBROX: pouzivam., je super., a hlavne tam je zalozka s presnym atomovym casem., podle kteryho se dobre ridej hodinky rano.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BADHORSE: mel jsi na ruce? protoze to jsou presne ty hodinky, ze kterejch na obrazku chciju a v realu se mi naprosto nelibily. bacha na to
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---


    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sorry, borci, esi jsem se vas hodinkana za 1k Eur nejak dotkl.
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    BOBASH: to mi připomíná, že bych měl se svejma pětkama k hodináři, rozjebalo se mi zobrazení dne a občas mi nepřeskočí datum...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MACHALIK: Právě mám na ruce Seiko5 (SNK809) za cca €70 a přijdou mi zcela skutečný. Můžu se jich dotknout, můžu je vzít do ruky, slyším je tikat, poznám na nich čas a uvnitř vidím mechanickej strojek.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    MACHALIK: každýmu to začíná někde jinde :-D hodinky jsou jedna z věcí za který se doopravdy dají utratil naprosto libovolný peníze :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja to bral v kontextu skutecnejch hodinek. Railmastery stoji 5k EUR a tema to zacina.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    MACHALIK: jak pro koho, asi mi budou muset stačit ještě nějakou chvilku moje junkersy za 200 :) (což jsou mimochodem super hodinky za tu cenu, lidi si myslej že stály minimálně dvakrát tolik :-D)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    GILDARIUS: 1050 Euro
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To jsou superlevný hodinky.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    MACHALIK: chci být bohatý
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    BADHORSE: právě jsem se zamiloval, kolik za ně chtěj ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam