• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT: Kovové předměty v sauně jsou OK, dokud zůstávají v kontaktu s tělem - chladí se o něj. Jakmile si něco (řetízek, tah od hodinek) necháš viset volně ve vzduchu, ohřeje se to víc, než je příjemné, což poznáš potom, až se ti to zase připlácne na kůži...
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Taky na ně koukám i v noci - na digitálky - mám je nasazené na příčce pelesti u hlavy. A ráno mě budí ;-) Hodinky sundávám proto, že s hodinkama na ruce se cítím jako oblečený, a oblečenému se mi špatně spí.
    DOT
    DOT --- ---
    ja verim ze to ty hodinky zvladnou. Jen je pro me nepredstavitelny byt ve 100°C s kovem na ruce. Do sauny chodim, vim jak lidi rvou kdyz si zapomenou sundat i jen blbej retizek z krku.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: byly to carrery s kovovym tahem..ty hodinky te ani nepalej kdyz tam nejsi treba 15 minut..normalne sem v nich prochazel celym cvicicim procesem v holmesu od zvedani cinek..behani az po virivku..sprchu..paru...saunu..Ted uz hodinky do pary a sauny nenosim ale treba do bazenu s nima chodim furt pokud maj kovovej tah...stejne jako s nima chodim do more.
    DOT
    DOT --- ---
    KOUDY: hele tu saunu ti neverim. teda pokud jsi nemel dreveny hodinky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no ja se treba na hodinky koukam i v prubehu noci..kolik je apod..sem zvyklej si je brat do vany/do sprchy (pokud nemam zrovna hodinky s kozenym paskem)..apod..ale chapu ze plno lidi kouka v noci spis na mobil...Ja sem tady tuhle diskuzi zavedl trochu proto, ze kamos si koupil apple watch a na noc je samozrejme sundava a nabiji a me to prijde proste divny..sundavat si na noc hodinky..ale koukam ze si je tu fakt sundava vetsina lidi..tak asi maj ty apple watch smysl :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: krom toho, ze se mi s nima spatne spi, muzu nekde o ne zadrhnout apod , tak prakticka vec ze mi vydrzi kozenej pasek pulku casu nez kdyz si je sundavam (sorry, dve tretiny) a mam celou noc na ruce neco co je ve skutecnosti peknej humus co se tyce bakterii to dostatecne vyvazi
    plus fakt netusim, proc bych je tam mel mit.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    Tohle je imho ciste preferencni zalezitost. Nikdo nemuze rict, ze spat/nespat s hodinkama je nesmysl, protoze proste nekomu to vadi a nekomu ne. Ja mam vyzkouseny, ze mi osobne nevadi spat s lehkyma hodinkama, ale vetsi a tezsi modely jsou mi neprijemny.
    Spousta mejch kamaradu s hodinkama spi, protoze potrebujou mit cas na ruce 24/7 treba.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FERNIE: S par vyhradami jsem s nimi spokojeny, ale nemohu to obecne doporucit pro kazdeho. Preferoval bych vyssi rozliseni displaye, vetsi vydrz a aby to mohlo fungovat i jako handsfree k telefonu (a to i po stejne wifi). Uvidime, co prinese dalsi generace.
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    LAUNCHER: jak jsi s nima spokojenej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: mezi moje osobni veci radim i svuj fotak a nespim s nim. Spat v hodinkach je naprostej nesmysl. IMHO
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOUDY: Hodinky nosim malo kdy, neni mi to prijemne. Navic mam moto360, ktere vydrzi jen necely den.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja hodinky radim mezi veci moje osobni veci a nosim je prakticky neustale..spolu s retizkem a prstynkem...chodil sem v nich i cvicit..do sauny apod..:)..ted uz jich mam teda vic,..tak je stridam..mam oblekovky apod..ale defakto neustale na sobe nejaky hodinky mam..Kazdopadne pro mne zajimavy zjisteni..ze si je fakt vetsina lidi na noc sundava.:)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Spát s hodinkama na ruce by mi přišlo jako spát v košili místo volnýho trička. Je to prostě nepohodlný.
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOUDY: ja hrozne macham ve spani rukama a uz jsem takhle kdysi skalpoval tehdejsi pritulku :))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Nejde o špatné spaní. Prostě hodinky řadím mezi oblečení - přesněji řečeno mezi doplňky - a nejraději spím na Adama, pročež hodinky sundávám. Nedělá mi problém spát s nimi. Ale zároveň ani nevidím jediný důvod pro to, abych je měl na ruce pořád.. pokud zrovna nehrozí jejich ztráta či zpožďování díky venkovní teplotě..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tykraso..dost jednoznacna anketa :))..a jakej pro to mate pripadne duvod?..blbe se vam s hodinkama spi nebo neco?...Ja si treba kvuli tomu nekoupil zadny ty chytry hodinky..protoze vsude pisou ze se musej na noc nabijet a me prijde nepochopitelny si na noc sundavat normalni hodinky...natoz ty chytry..ktery mi maj treba monitorovat spanek..jak mi asi muzou monitorovat spanek kdyz sou vedle na nocnim stolku? :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Hlasoval jsem sice pro sundávání, ale není to zase až tak striktní. Doma je sundávám vždy. Nicméně pokud jsem v terénu a spím ve spacáku, tak si je na ruce nechávám. Zvláště pak když je to během chladnějších měsíců zpočátku roku, kdy jsem zjistil, že se hodinky při teplotách těsně nad nulou celkem brutálně zpožďují, zatímco teplo ruky je udrží na standardní odchylce..
    KOUDY
    KOUDY --- ---

    Sundavate si hodinky kdyz jdete spat?

    72 hlasy od 72 respondentů

      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Na tohle dam snad anketu tyjo..ja si hodinky nesundavam ani kdyz jdu do vany (teda pokud zrovna nemam hodinky s kozenym paskem)..ale na spani si nesundavam zadne
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam