• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    LUCKYBSD: tak treba ty z clanku od koudyho jsou za necelu 1K a jeste "smart"
    The watch | HOROLOGICAL SMARTWATCH |
    http://smartwatch.frederique-constant.com/the-watch/
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    LOPIN: Pricing starts at €2,695, pod nestoji moc bych si predstavil neco jineho, ale za Swiss s in-house kalibrem je to asi lowcost no :))
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    me se cim dal libi frederique constant, obecne maji vlastni kalibry a nestoji moc a jsou fakt hezky.
    treba tyhle http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-frederique-constant-slimline-moonphase-manufacture
    moje pritelkyne si asi koupi damsky od nich.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    KOUDY: mozna tak ty pateky, ale zbytek mi prijdou takovy pritepleny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: blink
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUDY: kdyz vidim Patek Phillipe, tak mi prijdou porad takove strasne obycejne, nic co by mi reklo yes, ted vysolim temer dve mega a koupim si je. Nemate je nekdo na ruce ? :) bych je chtel videt nazivo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejlepší luxusní hodinky na cesty, které si můžete pořídit v roce 2015 | Forbes
    http://www.forbes.cz/nejlepsi-luxusni-hodinky-na-cesty-v-roce-2015/
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    DEMONOFANARCHY: Co za ně?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DEMONOFANARCHY: moje 17ky jsou stale k dispozici kdyztak :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: ja kupuju vec protoze mam rad hodinky..ne kvuli tomu ze mi nekdo naznacil ze to je in..to bych musel zit v roce 1960 kdy zacly bejt hodinky in..v roce 2010 to fakt nebylo..to byl in iphone..rozhodne ne carrery od tag heueru.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DEMONOFANARCHY: hele nemaj ty spodni nekde k videni? ty ma na obrazku totiz totalne rosekaly
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: A já chtěl taktně naznačit, že si kupuješ věci, o kterejch ses právě dočet nebo ti někdo řek, že jsou in a tak by to mělo bejt. A je jedno, jestli to psali v Maximu nebo Forbesu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: tim sem ti chtel jen taktne naznacit ze mi neni 9 let abych cetl casopisy typu maxim..a ze ctu trosku neco jineho :)..nicmene tenkrat sem byl spis takovy amatersky nadsenec do hodinek nez abych zkoumal jak vsechno funguje a predpokladal sem ze mi s tim vyberem podle mejch preferenci poradi nekdo u dusaka..kterej mi byl doporucen jako obchod kde hodinkam fakt rozumej a nejde jim a kazdou cenu o to ti je jenom prodat..narozdil od carolina v parizsky
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DEMONOFANARCHY: Nechtěl, protože jedny SNK809 mám právě na ruce, ale můžu vřele doporučit. Zatím je mám rok a jsem pořád nadšen.

    BTW, kdyby je případnej kupec chtěl bez toho koženýho pásku, tak bych se možná hlásil ;)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Forbes není o moc hodnotnější informační zdroj (aspoň pokud jde o tohle) než GQ nebo Maxim ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Rozumím, i tomu s tím nákupem u Dušáka. Ale imho ti mohli poradit o trochu líp, resp. jestlis jim řekl, že je chceš fakt na všechno, čekal bych, že tě prodavač právě před n.u. extrémy varuje...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HE11_KNIGHT: ale chapu samozrejme jejich ucel :)..jen mi neprijdou jako hodinky k oblekum..nicmene kdybych treba casto jezdil na kole..tak gshocky a podobny hodinky budou davat urcite vetsi smysl nez nejaky iwc nebo rolady :)
    BOBASH: to si mne asi s nekym pletes ne? :)..ve watchanish ani ve forbesu to nepsali no..a kdyz mi clovek u dusaka rekne ze to sou hodinky fakt na vsechno od potapeni az po seskoky padakem a zavody na okruhu..tak predpokladam ze je fakt nemusim sundavat skoro vubec..nevedel sem ze tleskat v divadle je blby nebo ze zvedat s nima cinky je blby.
    FINSON: tak to bylo "v mladi" pri tech prvnich nakupech..u auta sem treba dva roky nakup resil..cetl tunu recenzi..koukal se na videa...cekal na facelift motoru a karoserie apod..u hodinek to byl dost impulzivni nakup kdy sem se proste jednou sebral a zasel do dusaka kde sem si vyzkousel na ruce asi patery hodinky a odnesl si tagy...Taky mi tu nekteri z vas tenkrat psali kdyz sem to tu rikal..ze sem magor protoze sem si mel jit do dusaka vyzkouset a pak si je koupit nekde o 10k levneji pres net..ale me to zas prislo blby..stravit tam hodinu rozhovorem s tema lidma a pak jim rict..tak dik..mozna se vratim..mejte se..
    FINSON: dneska uz to samozrejme vim a hlavne mam hodinek vic..kazdy na neco :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT: Nižší řady Seiko a Orient platí za nejdolnější mechaniky - ani ty se ale nemůžou srovnávat s quartzem. Je ale fakt, že občas vydrží neuvěřitelné věci (a občas ne).
    Dnešní ceny švýcarských mechanik (potažmo hodinek švýcarských značek vůbec) mají původ v tzv. quartz vlně před 30 - 40 lety (takže za to tak jako tak můžou Japonci :-) ) a překvapuje mě, že to Koudy nevěděl - v 70. letech stály Rolexy a Seika zhruba to samé / Rolexy fasovaly lepší jednotky US Army - dnes mají Géčka...
    DOT
    DOT --- ---
    na druhou stranu, videl jsem s mechanickejma seikama za bura, nebo kolik stoji ty nejlevnejsi, delat takovy veci, ze bych neveril ze to muzou prezit. . .
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Ale dnes už doufám víš, že i sportovní mechanický Tagy nejspíš nerozdýchají nárazy při jízdě na MTB v terénu, při tenisu, golfu apod. a že jim neprospěje ani ta sauna? To jsou úplně jiný rázy, než jaký dostanou při plavání nebo běhání...
    BOBASH: No jo, tohle asi švýcarští markeťáci trochu přehnali, ani "sportovní" hodinky, pokud jsou mechanické, se prostě odolností nemůžou měřit s čínskými quartzy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam