Jeste pred hodinou jsem o zadnych hodinkach nepremyslel, nicmene po procteni par stranek tohodle auditka jsem zjistil, ze je vlastne dost nutne potrebuju. Nicmene, o hodinkach nevim vubec nic, takze logicky netusim, co vzit.
Shanel bych tak neco do 5k, na casual noseni po meste, zadny potapeni/strelba/business schuzky se nekonaji, proste normalne hospoda/skola a tak dale. Chtel bych spis neco minimalistickeho, obrovsky tlusty "kolotocarsky" hodinky s milionem funkci me moc neberou. Taky mam dost stihlou ruku (sirka zapesti 5,5cm, obvod 15), takze mozna budu muset vybirat mezi unisex/nestylizovanymi damskymi.
Potreboval bych nejake postrceni, kterym smerem se divat, protoze co jsem se dival na obrazky v auditku, nic me vylozene nenadchlo a prislo mi, ze by mi na ruce spis plandaly. Nicmene, jedny hodinky me fakt zaujaly na prvni pohled a asi jediny se mi skutecne libej, a to jsou tyto:
GREGI:
Jasne, nejsou to tradicni hodinky, ale prave ten jejich cisty minimalismus a material mi na nich nejvic imponuji, k tomu jeste fakt, ze jsou rucne delany. Nicmene, priznam se, ze netusim, jak budou v praxi vypadat a hlavne, jestli se vubec daji unosit. Hnedou barvu nenosim vubec, spis modrou, cernou a sedivou, takze se bojim, aby to proste nebylo jako pest na oko. Zkratka nedokazu posoudit, jestli se daji brat/jsou vnimany jako hodinky, nebo jestli to spis je jen modni vystrelek. Rad se necham presvedcit, abych vzal tyhle/nejake jine, klasicke. Diky vsem!