• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BONGI: nesouhlasim. bohuzel moje nejoblibenejsi a imho nejkrasnejsi hodinky, co sem kdy videl, stojej 250 tisic. tolik za hodinky nedam i kdyby to byl muj mesicni rate. coz me proste nezastavi pred tim, najit si k nim jinou cestu. je mi uplne ukradeny co si kdo mysli, koupil sem si je hlavne kvuli sobe. a treba na jednani je naopak sundavam. lidi obcas mivaj divny predstavy a vyvozujou jeste divnejsi dusledky.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    OMNIHASH: Určitě, ty můj milý potapěči se žralokama:) Hlavně na to potápění a xx dalších aktivit je smártfoun úplně nej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEXXA: nekoupil..snim o nich uz pet let..ale ta cena je naprosto offtopic..jestli si je nekdy koupim tak tehdy, az vyhraju tak 50M ve sportce nebo prodam firmu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TEDDYBEDDY: no... z pohledu nezasaženýho jedince je stejně nešťastná volba pořízení si hodinek, což není dneska víc než externí aplikace na smartphone, za cenu někalika platů...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ARMADILLO: Že replika může být v některých případech i lepší než originál. Fake je prostě jenom Lookalike kravina ..
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    OMNIHASH: Tak neska je to hlavně technologická vozdoba žejo, dekorace, předmět sebevyjádření, demonstrace osobního vkusu, hračka, prostě paráda nebo talisman chcešli.

    Sebeprezentace levným fejkem je imo dost nešťasná volba. Hodně to vypovídá o osobnosti majitele. V případě nížeuvedenýho id mě ale levnej fejk vůbec nepřekvapuje.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CROME: ale to je easy - poměrně velká skupina jedinců není zasažená hodinkovým šílenstvím, a jsou ochotný za to dát jenom částku +- odpovídající reálnejm nákladům na mikročip, motůrek a pár gramů oceli a kůže.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    GOSHEWAN: funguje to vubec jako stopky nebo tema ruckama posouvas datum a cas? taky to vypada jak pochromovana slitina nez ocelm ale treba se mi to jen zda
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    BONGI: Jaký je rozdíl mezi fake orgasm a replica orgasm?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    To mohlo dělat zajímavý zvuk
    7,000 fake Rolex watches crushed by steamroller - Odd News | newslite.tv
    http://newslite.tv/2010/04/28/7000-fake-rolex-watches-crushe.html
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BONGI: Replika není fake?
    DOT
    DOT --- ---
    sem se tesil ze si poctu a 20 postu o humusalnim fejku :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    No ja bych trochu rozlisoval mezi replikou a fakem, ikdyz se priznam ( a nechci vnucovat svuj nazor), ze ani repliky ani faky rad nemam. Bud na neco mam, nebo ne. Nosit fake mi pripada jako lacina hra pro ostatni, ze na to mam. A je jedno jestli jde o hodinky, lego, obleceni, boty atd. Jen u hodinek mi to vadi nejvic.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ještě že traser fejky nedělaj :D

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a btw jsem opet v Indonezii, kdyby nekdo chtel, mohl bych dovezt nejake hodinky, tusim ze par lidi mi na ty IWC tady pred lety psalo ze by si to nechali taky libit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRIZDIK: a nebo taky neupadnou.
    mam uz tri roky IWC a fungujou naprosto perfektne. ale mne staly kolem dvojky a jsou to class A fejky.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    "Fake watches for fake people."
    Konfucius
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    GOSHEWAN: A proč máš potřebu na tom nečeho co sis nekoupil? Nejde o to mít prostě dobrý hodinku? Nebo si za 700 platíš loket na baru? Kolem litru si koupíš hezký spolehlivý hodinky taky. Těmhle za měsíc upadnou ručičky, měl jsem pár takových koupí mezi známýma.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GOSHEWAN: logo ze je v poradku?
    za tisic sezenes originaly. to asi ano. ale o tom radsi nepomyslet. nekde jsem videl "armadnejsi" verze mych SNZG a ta stala kolem 40-50$
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    LEXXA: Seika se mi nikdy moc nelibily, nicmene proti gustu...

    Co se tyce tech fejku, tak te muzu ujistit ze krome pusheru a korunky to je vsechno dano fotkou. Luneta, cifernik i logo jsou (az prekvapive) v poradku.

    Nehodlam ty fejky obhajovat co se tyce verohodnosti vuci originalum (k tomu se staci podivat na male ciferniky a hned je jasno), ale kvalita zpracovani je slusna. A zaroven neverim ze za cenu kolem litru jsou takhle hezke "originalni" hodinky, to je kec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam