BOBASH: Co presne znamena ze jsem falesny? Za hranice kontextu internetove diskuze?
DOT: Castecne sis odpovedel. Pridal bych jeste uzkoprsy snobismus a maskovani vlastnich omezenych moznosti za vkus u hodinek do litru (;
PHAILO: Nesdelim, protoze s nimi malokoho potkam. Cti poradne. Fer to je, protoze mu to zaplati lidi, co si koupi originaly. Ten zbytek by si je nekoupil, protoze si je nemuze dovolit a nebo za ne nechce platit plnou cenu. Vyrobce tim opravdu nic neztraci, obzvlast u hodinek, kde je rozdil mezi cenou fejku a originalem ve stonasobcich. SW ani hudbu nekradu, filmy obcasne, protoze me serou lidi v kinech, nicmene srovnani je mimo prave cenou (ale nezklamal jsi, vedel jsem ze to nekdo vytahne : ) Uvedom si, ze TH tim, ze jsem si koupil fejky, neztratil ani cent.
ILLUZE: Vytvaris jakousi iluzi (sic) toho, ze kdyz si koupim fejky hodinek s normalni cenou kolem 100 tis., tak si nedokazu vazit prace a umeni jinych. Popravde me ani tak moc nezajima jak jsi k tomuhle konstruktu dosel (totiz ze to ocenis tim, ze nad tim budes jen slintat), za sebe ti muzu rict jen to, ze se pletes podobne jako ostatni. Naopak, koupi tehle fejku vnimam podobne ( i kdyz ne uplne stejne) jako detinskou zalibu v miniaturach aut znamych znacek (kolik dospelych chlapu ma doma kovovy model Ferrari...).
Vy vsichni tady okamzite vidite debila, co zacne takove fejky nosit od rana do vecera (: Preju vam takhle jednoduche videni sveta. Ja si je koupil pro sebe a ne pro machrovani (vubec me prekvapuje kolik z vas bere drahe hodinky jen jako nastroj k machrovani - to take leccos vypovida o osobe pisatele : ), delaji mi radost a TH a cely trh s hodinkami jsem tim ovlivnil presne o nula procent. Takze si klidne dal nalhavejte hovadiny o falesnych lidech (;