• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    WOJTYLA: sendvič s kámoškou
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MONROE: k třicetinám mu nekupuj hodinky za 3k... za 3k si kup super spodní prádlo... páradně mu vykuř a udělej mu dobrej sendvič... jako vážně...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    simvaspekne.
    posledni co bych chtel je zase rozpoutat diskusi o fejkach ale dnes jsem se bavil s kolegou a vybavil jsem si clanek. (dokonce myslim ze to sem nekdo hazel) o homage hodinkach na zaklade panerai. bylo tam porovnani originalu, jednoho UK a jednoho HK homage brandu. nikde nemuzu dohledat odkaz. poradite?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja pouzivam taky vizitky porad..dokonce sem si nechal udelat i dva druhy..jednu plastovou velikosti kreditky se zaoblenejma rohama pro startupisty a hipstery ktery ji budou pouzivat pri snupani koksu a jednu normalni bilou pro zbytek lidstva.:)))

    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOMMY_: ja
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    steinharty potapky/pilotky tu někdo má?
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOMMY_: Ano, vetsinou se pouzivaji firemni vizitky pri prvnim kontaktu dodavatel/odberatel. Je to rychlejsi nez si zaznamenavat nekam jmeno a spojeni.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BONGI: on dneska nekdo pouziva jeste vizitky ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Já měl jako bejvalej elektrovelkoobchodník docela trabl, že místo sony mám na tv nápis samsung, místo tlf. nokia- samsung a teď mi namísto aeg/ bosch cpou v elektru ledničku beko jako racionálně lepší kvalitu+ levnější. Mý podvědomí evidentně uvízlo v minulým tisíciletí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BONGI: jj, o tom bych mohl dlouze povidat :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    LEXXA: No ten Dante je trochu varujici.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BONGI: ja bych se jen rad odvolal k te prvnirepublikovosti. ma manzelka se predstavuje jako pani defraudantova a nepripadame si ze bychom pestovali nejake to staromilstvi :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Kazda doba ma neco - za Rakousko-Uherska frcely nazvy funkci dokonce prenesene i na manzelky - pan vrchni rada, pani vrchni radova - a dokonce se davaly i na vizitky, jmenovky i nahrobky, prvni republika mela totez jen vic uz frcely vzdelanostni tituly - pan a pani inzenyrova a tenis do kazde rodiny. Po valce za komunistu byl boom titulu za i pred jmenem a tak se i oslovovalo ( koneckoncu nic jineho vetsina lidi nemela). Po revoluci byly znaky bohatstvi mokasiny, bile ponozky a barevna saka se zlatymi knofliky. K tem se pak pridala jako znak bohatstvi nobl auta - jen misto fejku to byly stare dovezene ojetiny, a ctyrkilove NTSC mobily velikosti cihly. No a tak se to vyvijelo dal saty od Bosse, ktere vam na miru usili v Bangkoku za tri dny za 100 dolaru na miru se vsemi znaky, fejky a repliky hodinek.
    Dnes uz ve velkych podnicich nevidite nazvy funkci ani tituly na dverich a tituly ani na vizitkach, draha auta jsou podezrela jako kamuflaz platbyschopnosti, u satu uz jde i o latku, boty se nechaji delat na miru, u hodinek o zpracovani ...

    No kultivujeme se .. wow, lol :D
    EDERA
    EDERA --- ---
    FINSON: Já viiiiim!:-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: ... a kurva to nepřizná :o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me dava spis smysl ze poctivyho nepali
    DOT
    DOT --- ---
    FINSON: diky, dava to smysl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT, KOUDY, EDERA: Fyzikální finta je ve vedení tepla: kovové předměty v sauně člověka nepálí, dokud jsou z dostatečně velké části v kontaktu s jeho tělem, které je stíhá ochlazovat. Pokud to nechá viset mimo, ohřeje se to víc a při následném kontaktu s kůži to pálí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    DOT: Když se to dá s náušnicema a náhrdelníkem, tak to asi s hodinkama půjde taky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: me nikdy hodinky v saune nevadily..retizek jo..hodinky ne..nosim je tam furt..i pri cviceni nebo v nich treba spim..coz sem taky zjistil ze plno lidi nedela a hodinky si pred spanim sundavaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam