• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    WOJTYLA: btw ja mam v tyhle cenovce podle toho urceni podOrienty (Ray) a jsou presnejsi nez 99% produkce mechanik na svete, za 3/4 roku pri pravidelnem noseni stale vramci 20s od aktualniho NTP casu, vubec je nemusim serizovat. Mineral stale neskrabnutej a navic nemusis resit jestli si vzit fejky nebo originaly, kdyz jdes do hospody. Chvili jsem premejslel si koupit nejaky drazsi, ale do 15k nevim cim bych si pomohl a na drazsi jsem jeste nenasel adekvatni fejk, ktery bych nosil misto nich :)
    BOBASH: jojo ty SNZH53 jsem kupoval dedovi k narozeninam, ma docela velkou ruku, ale sedej mu bezvadne a je z nich furt unesenej. Na zivo vypadaj jeste lip nez na fotce a navic za 130USD maj plny dilky na tahu, takze pecka. Rozhodne na 130USD nevypadaj.
    BOBASH: prosim nezobecnovat mistni osazenstvo :-)) kupovat si fejk za 30k je vrchol demence. Tecka. Konec diskuse.
    WOJTYLA: jojo, tez :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOBASH: Hele js sam nosim nejvic 007cky seika. Ja se nesnazil nijak snobit. Snazil jsem se ji vazne dobre poradit.

    BOBASH
    BOBASH --- ---
    WOJTYLA: Já jsem svoje SNK809 dostal k třicetinám (na vlastní žádost), jsem s nima nadmíru spokojenej. Pro člověka, kterej není hodinkovej nadšenec, co by si pravidelně kupoval Omegy a Rolexky, to jsou prostě hezký, kvalitní a trvanlivý hodinky.

    Pro běžnýho chlapa by asi byly lepší ty potápky co linkoval BAAL:, protože SNK809 vypadaj dobře jen na malý pracce. Ty SNZH53 jsou 42mm, to bude vypadat solidně a "draze".
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MONROE: tak o tam nechoď :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: Jsou to sice "podseiko" jak je trefne nazval Finson kdysi, ale jsou gut to je fakt. V tydle cenovce.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MONROE: hodinářství v Přemyslovské ulici 13, zajdi tam
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MONROE: ja bych si tak pral kaktus k 35nam
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MONROE: me je to srdečně jedno co klapne, to je tvoje vec:-) já ti jen jasně řekl co je ideální z pohledu chlapa... Hodinky za 3k jsou nahovno... a "elegantní" Casia tuplem... nalož s tim jak sama uznáš za vhodný... kdybys to byla schopná navýšit alespon na 6-7k pak už se dá neco v SEIKU najít rozumnýho...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDERA: hele sám takový rady nemám rád, ale 3k na hodinky k 30tinám je prostě tak málo že v tom se žádná paráda udělat nedá...
    EDERA
    EDERA --- ---
    WOJTYLA: Je to sice typická rada à la Nyx (odpovězte na něco úplně jiného, než se tazatel ptal), ale nedá se než souhlasit.:-)
    MONROE: Podle mě se i v téhle cenové kategorii dá najít ledacos pěknýho, ale musíš aspoň vědět, jestli hodinky vůbec nosí/nosil by, jestli spíš oblekovky nebo sportovní, jestli něco střízlivě elegantního nebo výstředního nebo... Máš nějaké bližší parametry?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    WOJTYLA: sendvič s kámoškou
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MONROE: k třicetinám mu nekupuj hodinky za 3k... za 3k si kup super spodní prádlo... páradně mu vykuř a udělej mu dobrej sendvič... jako vážně...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    simvaspekne.
    posledni co bych chtel je zase rozpoutat diskusi o fejkach ale dnes jsem se bavil s kolegou a vybavil jsem si clanek. (dokonce myslim ze to sem nekdo hazel) o homage hodinkach na zaklade panerai. bylo tam porovnani originalu, jednoho UK a jednoho HK homage brandu. nikde nemuzu dohledat odkaz. poradite?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja pouzivam taky vizitky porad..dokonce sem si nechal udelat i dva druhy..jednu plastovou velikosti kreditky se zaoblenejma rohama pro startupisty a hipstery ktery ji budou pouzivat pri snupani koksu a jednu normalni bilou pro zbytek lidstva.:)))

    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOMMY_: ja
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    steinharty potapky/pilotky tu někdo má?
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOMMY_: Ano, vetsinou se pouzivaji firemni vizitky pri prvnim kontaktu dodavatel/odberatel. Je to rychlejsi nez si zaznamenavat nekam jmeno a spojeni.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BONGI: on dneska nekdo pouziva jeste vizitky ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Já měl jako bejvalej elektrovelkoobchodník docela trabl, že místo sony mám na tv nápis samsung, místo tlf. nokia- samsung a teď mi namísto aeg/ bosch cpou v elektru ledničku beko jako racionálně lepší kvalitu+ levnější. Mý podvědomí evidentně uvízlo v minulým tisíciletí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BONGI: jj, o tom bych mohl dlouze povidat :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    LEXXA: No ten Dante je trochu varujici.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BONGI: ja bych se jen rad odvolal k te prvnirepublikovosti. ma manzelka se predstavuje jako pani defraudantova a nepripadame si ze bychom pestovali nejake to staromilstvi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam