BRUKEV: Jako celkem chapu tvuj postoj. Ale za sebe musim rict, ze kdyz jsem od otce nekdy v 2-3 tride zakladky dostal digitalni casia, nevim jestli to tenkrat byly Gecka, ale byly trochu do toho stylu. "Obaleny plastem" Tak sem si tenkrat pripadal jako kral!
Mel jsem datum zobrazujici den v tydnu, mel jsem stopky, ve tme se daly rosvitit, mohl jsem si nastavit budik, coz jsem vyuzival spis jen k volovinam a hratkam, bo kdyz mi zacali na ruce zvonit hodinky, pripadal jsem si desne dulezite:D prezident zemekoule..
Pred tim sem mel hodinky kde misto vterinovky pobihal po pavucine pavouk (natistenej na pruhlednym kotoucku) jako nikdy na ne nezapomenu, ale kdyz sem dostal tydlety slozite vypadajici digitalky, to byl panecku jinej level! To byl vesmir:D nezapomenu.
Co zkusit nejak se synatorem zjistit jeho soucasnej vkus? U nejaky vylohy s mrakem hodinek trochu otukat co se mu libi, a pak mu u nejaky prilezitosti udelat radost?
Btw, jako diky za ruhle prilezitost zavzpominat na utle detstvi! Skoda ze nevim kde je tem hodinkam konec..