• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ale vypadaj krasne
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Docela vychytaný Casia. Antišok z G, řízený rádiem, každá ručka vlastní pohon, atd. Jen to nemá nápis rolex teda :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---

    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    co si myslíte o tehlech, mám je možnost koupit za rozumnou cenu. http://www.chrono24.cz/...ition--id4193259.htm?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STEPNI_VLK: "pánský" hodinky na buchtách jsou sexy ....
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    ma nekdo zkusenost? asi je potrebuju

    Z4IK
    Z4IK --- ---
    a hezka neni ani s roladama
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    STEPNI_VLK: nejsem gay ale hodinky na holce je to uplne posledni co me zajima.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Hezky, slusi ji ty rolexky :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ať tu něčím naředím tu sáhodlouhou a poněkud suchopárnou diskusi... Modelka Nina Agdal a její hodinky.




    Zbytek fotek: http://imgur.com/a/d8EDz
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jeste k tem cenam.. moony v safiru a kompletnim kufrikovym anniversary balenim ( kde jsou jeste mimo tahu, dve nata ) stoji cca 160K .. na chronomagu to samy baleni sezenes za 89K .. a to prosim hodinky maji red dot a jsou koupeny 1/2016 .. stejne jako bych nekoupil novy auto.. tak bych asi nekoupil novy hodinky.



    FINSON
    FINSON --- ---
    NEVILL: Je to drahý, kup je přes eBay, určitě to půjde z UK nebo z Německa, abys nedoplácel DPH. I když stává se, že z Taiwanu to někdy vyjde levněji i s tím doplatkem a výpalným poště.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Já bych to s dovolením rozštípl: Když se podíváš na články pro aspoň trochu zasvěcené, tak zástupci švýcarských hodinářských značek se s faktem, že je to z větší části "jenom" o značce, ani nijak zvlášť netají.
    V době "quartzové krize", kterou Švýcaři prostě nezvládli včas zachytit, jim pak zbylo na výběr zkrachovat (čemuž se některé slabší značky tak jako tak nevyhnuly) nebo si najít nějakou tržní niku, protože mainstream byl najednou plnej levnýho quartzu a o mechaniku nikdo neměl zájem. A tak Švýcaři vytvořili mohutnou marketingovou mlhu a ulili se do luxusního segmentu. Samozřejmě si ohlídali všechno, co k luxusnímu segmentu patří, špičkový servis, PR, image, goodwill, to je v pořádku, ale nikdo asi nepochybuje o tom, že výrobní náklady Submarinerů nejsou 15x vyšší než Hamiltonů Khaki Field, když se prodávají za 15x vyšší cenu, že.
    Z mého pohledu to byl od těhhle velkých švýcarských značek geniální tah, který nejen že jim zachránil krk, ale i otevřel dveře k dlouhodobé prosperitě, klobouk dolů - nicméně racionálně nahlédnuto, ano, většina ceny těchhle "lepších" švýcarských hodinek je ve značce. Akorát já v tom nevidím nic špatného - za tou značkou "něco" je, když lidi na celým světě jsou ochotní jim za to ty prachy vysolit. Řešit rozdíly mezi IWC, FPJ, Rolexem, VC a Pateky už jsou pak z obchodního hlediska jenom nuance, každý z nich si dělá pricing trochu jinak, ale princip je stejný: Rolex by určitě mohl prodávat svoje hodinky za půlku nebo i za za míň, ale byl by sám proti sobě, kdyby to dělal. Kouzlo těchhle hodinek je právě v tom, že nejsou tak snadno dostupné každému nýmandovi, a má to málo společného s jejich objektivní kvalitou a funkčností.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NEVILL: vic jak 3.5k za to bych nedal. ceske ceny mi prijdou takove trosku z pohadkoveho kraje.
    KOUDY: tos mel stesti. prisla delegace od dodavatele a nejake plesnive PRC, timexy a jeden mel dokonce g-shocky. pochvalil jsem timexy a zjistil jsem ze oni v oddeleni jsou vsichni sberatele.
    ale kdyz se nad tim zamyslim ono podle toho vypada i jejich produkt. co koukam tak cim niz jdes tim lepsi maji lidi hodinky. vyjimkou je CEO tankem.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NEVILL: Ja bych je koupil z druhy ruky na chronomagu nebo treba tady, az zas nekdo bude inzerovat... Nebo ebay je jich plna.. Moje stali 4000,- a byli vicemene jak novy. Bez skrabancu , nic. Fungl bych si nekoupil.. Ale to ja asi zasny hodinky. Its up to you
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEXXA: pri jednanich je normalni ze koukas co ma ten s kym jednas na ruce ne?..pokud te teda hodinky zajimaj..ja byl treba v jedny firme na nejakym jednani..prisel tam majitel a rika ze mam pekny hodinky..mel sem gran carrery tenkrat..tak sem se kouknul na jeho ruku a on mel ty same..jen s kozenym paskem..Dali sme se diky tomu do reci..pokecali o hodinkach..autech..a ted tam uz par let dodavame hw a sw..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEXXA: nesmysl jako že je tam mají moc levné nebo moc drahé?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NEVILL: ta cena je nesmysl. jinak podobne (mysleno materialy a strojek) mam uz snad 4 roky a naprosto v pohode.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KOUDY: a ja na to koukam z pohledu technika a bavi me jak se stavi k strojku. jaky picoviny vymysly aby strojek byl presnejsi, stabilnejsi a ja nevim co jeste. a navenek to vypada jako diesel designed by gant. :)
    a mas pravdu. pokud se nepletu z druhe ruky to zacina na 2mio.

    jen mi jedna vec neni jasna. proc bych se mel koukat na cizi ruku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam