• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Chytré hodinky trápí Švýcary. Export klasických hodinek je nejnižší od roku 1984 – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...klasickych-hodinek-je-nejnizsi-od-roku-1984/sc-3-a-1347069/default.aspx

Zvyšující se poptávka po chytrých hodinkách, zaměření trhu na prodej použitých hodinek od značek jako Rolex či Patek Philippe, ale také neklidná situace v Hongkongu. I to důvody pro pokles švýcarského exportu klasických hodinek. Vývoz je podle federace Swiss Watch nejnižší od roku 1984.
    HANY33
    HANY33 --- ---
    Vánoční kauf.

TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mám ty samé, jsou to držáci. Jen škoda, že ve tmě nejdou vidět “digi”. Jinak super
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    JAKUBMOKRIS: Já mám nějaké ProTreky se solárem... kupoval jsem je použité asi před 5-ti lety a dodnes funguji bez problemu.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: panelum je to jedno, spíš ta baterka chce občas vyměnit . rekne6me 6 - 10 let.

ale k těm panelum - jsou napevno, takže tam by byl asi namístě rovnou celý modul.

já mám na gw-9400-1er a mám od flexy tupky na skle, to prý měnit bohužel nejde.

Jinak ale skvělý hodinky na outdoor. přežily se mnou uz ledacos, pouzdro budu měnit teď potřetí. :)

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Dík, budu na to myslet! Zvažuju koupit nějakého vyššího modelu pro manželku, nejlépe se solárním napájením. Jak jsou na tom tyhle solární panýlky s výdrží? A dá se to pak vyměnit?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: troška snahy a navždy. až se ti dojebe pouzdro, stačí napsat mail na fast čr a pošlou ti do nějaký jejich pobočky nový. cena kolem 1k. doma si to vyměníš sám.

modul je to samý, jen dražší.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Nejsem žádný znalec, ale prostě jsem potřeboval hodinky, které vydrží a nestojí majlant. A tohle je pro mě možná až moc velkej luxus. Uvidím, jak dlouho mi dokážou sloužit.

DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    JOHN_LENON: Jsou :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAK00LA: ty hele, to jsou ty puvodne tikzotovy z chronomagu? :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAK00LA: bodejť, když se to vyrábí ve stejnym baráku. ;)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    JOHN_LENON: Kazdopadne ze zpracovani za ty penize jsem uplne mimo. Naprosto srovnatelny s RLX...
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    JOHN_LENON: Uz jsou po vymene strojku u Bechyneho, na tohle jsem daval majzla :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    DRAK00LA: Nádherný hodinky! To je krásný Ježíšek :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAK00LA: hlidej si preklapeni data. kdyby jsi nahodou ziskal pocit, ze není neco v poradku, hned utíkej k AD. současná prodkuce by ten problém uz mela mit vyresenej, ale casy vyrobený do, řekněme, 4/2019 maj vyrobni vadu. bohuzel.

jinak ale krasnej kus hodinariny. a rozhodně rozumnější koupe nez soucasny rlx gmt. tam se ten trh zblaznil.

a samozrejme ti preju, aby to, co jsem popisoval, vubec nenastalo. ;)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Jsem si udelal radost k Vanocum :)

VACA
    VACA --- ---
    Dalai Lama a jeho Patek Philippe 658

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ILLUZE: Tak vidíš :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    HE11_KNIGHT: Starožitnosti?
    Mně tedy spíše připomínají dětské hodinky v devadesátkách...
    No tak vlastně starožitnosti, no...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Oris Divers Sixty Five...taky moc pěkné... :-)

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SLAMITCH: hmmm mají takový prapodivný punc starožitnosti.. Vypadají opravdu krásně :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tohle vypadá docela v pořádku. Sice kopie Timexu, ale trochu hezčí case, sellita uvnitř, double domed safír, nejsou moc velký a rozumná cena. Me gusta :)

https://drop.com/buy/drop-felix-automatic-field-watch

VACA
    VACA --- ---
    DYSTOPIK: Vypada to jak radio z 50tejch let nebo neco z fallouta :D
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Mam doma hodinky Glashutte po tátovi a rada bych je nechala nekde opravit. Strojek je asi v haji, chrasti to když s nimi zatresu. Mistni hodinar mi opravu odmitl ,ze nejsou nahradni dily. Nemate tip, kam s nimi v Praze zajit?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    NEVILL: a to je pěkné. legend diver mi nesedí tou lunetou. ale tohle by se nechalo.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Docela jsem teď uvažoval o Longines Legend Diver...než jsem narazil na tohle - Longines Skin Diver...nádhera... :-)

MULISAK
    MULISAK --- ---
    TANTRAMAN: nechápu, proč ty hodinky profilují jako "české" - jen kvůli barvě ručiček - když je to jinak složenina Hong Kong a nejspíš Čína...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja sem teda z toho jejich webu dostal rakovinu behem pulminuty tam... prijde mi ze kdyz mas delat hodinarinu tak bys mel bejt schopnej udelat web kterej nebude potencialni klienty rovnou zabijet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam