Darky jsou moznost nekomu koupit neco, co by si nejspis jinak neporidil a udela mu to radost, ne nezbytne z financniho hlediska, ale treba ze by ho to nenapadlo si neco takoveho koupit. Uz jsem podaroval lidi ruznymi vecmi, neobvyklym a exkluzivnim alkoholem (treba lahev cognacu z roku narozeni, 1945), obrazy, autem (veteranem co mel nekdo na policce a dlouho po nem touzil), ...
Treba tady jsou jedny hodinky, ktere jsem koupil a daroval svemu kamaradovi k vyznamnemu zivotnimu milniku. Je technickyho vzdelani, takze hranaty kolecko je ta spravna fascinujici vec, sam na ne nekolikrat koukal, od doby co je mel Bechyne na billboardu po praze v predchozi generaci ho to kolecko fascinovalo, tak ted se mu toci na ruce a je to realne nadhera, jak to do sebe zapada. Vybral jsem ty s sedym cifernikem, nazivo se mi libily vic a je velky stesti ze meli v obchode oboje vedle sebe. :-)
Link na technicka data:
Maurice Lacroix Masterpiece Square Wheel Retrograde MP6058-SS001-310 | Hodinky Koscom - více než 9000 hodinek skladem
https://www.hodinky-koscom.cz/...croix-masterpiece-square-wheel-retrograde-mp6058-ss001-310-k0027207