• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    SYDO
    SYDO --- ---
    Kdyby sli loupit do Rolexu, tak odejdou s prazdnou :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    SAKALICEK: Amateri, mohli si koupit aspon lyzarskou kuklu. Taky kdyz uz bych tam sel, tak bych vzal Seika, co jsou vic vzadu. A jedny Junghansky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CHEVALIER: Citizen Super Skyhawk JY0080-62E
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SAKALICEK: tak bacha na Hubloty bez papírů
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    87HIGHFLYER: co to máš za hodinky prosím Tě?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    VIDEO: Krádež za miliony korun. Tři ozbrojení lupiči ukradli v pražském obchodu luxusní hodiny | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/loupez-luxusni-hodinky-praha-siroka-ulice_2201152022_ern
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    87HIGHFLYER: Já pár lidí co si je nechávali na ruce viděl, s tím že na druhé ruce měli plnohodnotný počítač. Ale všechno to bylo Seiko nebo Citizeny, a ne hype hodinky, jak píše AZIM.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    AZIM: tak ja mam treba rad pilotky, letectvi me zivi ac pilot (krom obcasnyho poskoceni s kamaradama) nejsem vubec. Mam hodinky, kde je mozny lunetu pouzit jako logaritmicky pravitko, na vypocet navigace, prevod feety metry, galony litry apod. Ale i jako pilot bych to k tomu nepouzival, proze na to jsou mnohem lepsi pristroje. Proto by me to prave prekvapilo. Delam si ted potapecskej kurz a nikdo tam mechanicky hodinky nepouziva ani nezna nikoho kdo jo.
    AZIM
    AZIM --- ---
    87HIGHFLYER: vsadim barák, že 95% patek nautilů, omega seamasterů, panreai submersiblů a rolex submarinerů nikdy nebylo ve vodě hlouběji než jeden metr ... lidi co to kupují to kupují pro hype. Rok jsem dělal divemastera v thajsku, nevzpomenu si na jediného člověka co by šel pod vodu s mechanickýma hodinkama, jasně meli tam ty lidi rolexy, ale všichni to sundali a vzali si suunto potapky, tyhle hodinky pod vodu bude tahat opravdu clovek co je je zapalenej jak do potapeni, tak do mechanickych hodinek a tech je sakra malo
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Fakt je, že je to spíš gétéčko no... a ty z něj děláš commuter car. :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Nope. Byl jsem jen jednou v moste a protahnout ji ve svajcu/italii..Je to cabrio, takze se dost krouti. Neni to okruhovy auto.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Btw, ty už ti tu svoji kočku na okruhu měřil? :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    87HIGHFLYER: V kontextu doby spis ne, ale ja ve svým okolí mám takový případy tři, co to dělají pravidelně. Ale všichni jsou to magori z chronomagu. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Ty si nech normalne na flex a pro mereni kol na okruhu si porid appku pro telefon :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Tak to ty speedy mužů zahodit, sakra!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Imho celkem dost..Pro ty znacky jsou i specialni trackdaye, stejne jako treba pro mercedesy, nebo Mkovy baworaky. :)..nikdo si tam ale nemeri kola na hodinkach.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Hele on se fakt nekdo potapi s mechanickejma "diver" hodinkama? To nedava zadnej smysl ne?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AZIM: to se pak můžeme bavit, kolik ferrari se kdy dostane na okruh. nebo jaguaru xk. 😉

    ale tohle prostě nejsou ani divery. vsechno, krom lunety je pilot watch a upřímně, smysl lunety u tohohle modelu mi naprosto uniká. jako dát pritlacny křídlo na tank. vadit to vyloženě nebude, ale proč.
    AZIM
    AZIM --- ---
    JOHN_LENON: mám je v automatu, jsou to moje první pořádný hodinky a vlastně vůbec první co jsem si koupil po pobláznění se v mechanických strojcích
    AZIM
    AZIM --- ---
    JOHN_LENON: vim ze je to aviation kolekce, nejsem debil ... "diver" jsem psal prave s tema uvozovkama, je mi jasny ze to diver neni, ale ...
    Kdyz to vezmeme z realneho pohledu, kolik Rolex submarinneru vidi dno more ? Kolik lidi s WR300 hodinkama s nima vleze vubec jinam nez do bazenu, natoz aby se potapeli ?
    Dneska se tomu rika diver spis podle designu, alespon ja to tak vnimam, ze by ten diver model mel neco opravdu zvladnout je jina vec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam