• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    UMIAKI: auto v garazi taky nenecham bezet do rana, jen proto abych to rano nemusel startovat a cekat az to zacne topit... Mechanicky hodinky se proste zastavujou kdyz dojde rezerva natahu. Tak to proste je. Me vsechny windery prijdou jako narovnavatko na ohejbatko. Chci mechanicky hodinky zakze je cas od casu musim naridit, natahnout, zmenit datum. Tak to proste je. Quartz timhle netrpi, to je imho reseni.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    UMIAKI: poskozujou, nicmene asi uplne nema smysl kupovat winder kterej je drazsi nez hodinky... ono to neni tak ze na winderu vydrzej padesat let a bez winderu je za rok muzes vyhodit... radsi bych si koupil druhy seika
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Jak je to s natahovačem hodinek a budget hodinkami? Mám Seiko pětky a natahovač stojí vždycky víc než hodinky samotné - má to pak vůbec smysl? Poškozujou se hodinky, když je budu nosit třeba ob týden a pokaždé budu muset nastavit čas, datum a den?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NECROMAN: no pod jednu skupinu... omega patri swatchkam :D

    ( dost mi to pripomina kdy VW vlastni porsche ) :))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dobré video shrnující proč Omega zřejmě šla do této spolupráce.
    Pro mě bylo asi nejzajímavější zjištění, že Swatch i Omega patří pod jednu obchodní skupinu, a že cílem může být dostat tyto budget hodinky mezi mladé lidi, kterým se takto dostane brand Omegy do podvědomí a v budoucnu si třeba jednou koupí i originál.
    Swatch x OMEGA MoonSwatch - Genius Or Destroying A Luxury Brand?
    https://www.youtube.com/watch?v=rYeTwChkXgI


    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BTW pepsi vlozku lunety na SKX nahodou nikdo doma pohozenou nemate? .)
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    NECROMAN: omg, vubec se mi nechce verit, ze tohle ctu v kontextu plastovejch Swatch odlitku.

    "Nechali kolovat ve frontě".
    "raději nechtěli žádné a odešli po 8h ve frontě"

    to je jak zabavni parky z 19.stoleti, kde silak s knirem zveda v pruhovanejch plavkach cinku a deti si muzou pohladit cernouska.

    lol :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja bych je fakt rad mel. A tim bych si uzavrel svoji omega sbirku ( mam dulezity hodinky ze 70",80",90" a pak moderni moony. ) tzn jako final piece by se mi to hodilo.. ale stat kvuli tomu 3 hodiny a fotit se u nejakyho seatu nebudu.. a 15K za to taky nikomu na bazosi nedam :))) a stejne jako vetsinu hodinek z tyhle kolekce bych to asi taky nenosil, ale s tim problem nemam, mam hromadu hodinek co nenosim,nosit se nedaj, ale jsem rad ze je mam ..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Report z dnešního Moonswatch tour na Andělu, první lidé tam přišli do fronty už brzo ráno, hosteska celý den netušila, kdy to dnes otevřou. Nakonec to bylo spuštěno až v 14:30, fronta v tu dobu byla asi 30 lidí, limit 1kus/osobu/den.
    Moon variantu měli jen 4 kusy, vůbec nebyl Merkur a Neptun. Někteří kluci skoro vepředu, na které se s Moonem nedostalo, raději nechtěli žádné a odešli po 8h ve frontě. Já nakonec bral Pluto. Z diskuze mezi lidmi vyplynulo, že Moonswatche často nemají ani v těch zahraničních Swatch buticích, kam někteří vyrazili a odjeli s prázdnou. Často je návoz jen pár kusů denně, které si rozeberou místní. Jo a nechali Moon variantu kolovat ve frontě a lidé se shodli, že vypadá dost plastově, prostě hype :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: exactly... jen vim ze pro brachu jsou nejhezci pluta a ze sem mu koupil suny pac dalsi moznost byla jen ruzovka :-P to zkusim changnout az jich bude vic mezi lidma
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NECROMAN: Vsak o tom zadna. Rozehrali to moc dobre. Pamatuju si fotky z tech front v dubaji, nebo jak se je na zacatku lidi snazili prodavat na ebay asi za osminasobek a jako zase nalijme si cisteho vina. Ja bych si tyhle hodinky na ruku asi nikdy nevzal, ale nemel bych vubec zadnej problem je koupit jako darek pro nekoho, koho hodinky zas tak moc nezajimaj, ale rad bude nosit na ruce neco levnyho a relativne hezkyho.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOUDY: ale ten marketing se jim povedl, o tom žádná. Třeba se dočkáme i pokračování ve stylu SubmarinerSwatch nebo NautilusSwatch :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LELI: To je v pohode. Ja zustanu u normalnich hodinek pro dospely lidi :)..Me jen fascinuje ten marketing, jak ze swatchu za 5k delaj nedostupny zbozi a snazej se udrzovat nejaky zdani exkluzivity, ale samozrejme si je uzijte panove :)
    LELI
    LELI --- ---
    KOUDY: nebud smutnej ze se na tebe nedostalo, zitra muzes jit do fronty na novym smichove taky :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Musim rict ze ta ostentativni potreba lidi to hejtovat je mi na tech hodinkach naprosto neskutecne sympaticka :) ja je snad budu nosit jen proto abych tyhle lidi sral. skvely
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TOMMY_: jj, influenceři a jůtůbeři :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NECROMAN: to je chamila a rejlek ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tak to zvedam nabidku na 3490..ale teda realne asi spis dokazu pochopit, ze si nekdo koupi apple watch, nez tyhle omegy z wishe.
    DOMI982
    DOMI982 --- ---
    INSEQUI: 6 690 Kc
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NECROMAN: A kolik za to chtějí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam