• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak za první den se u bechyneho na tyhle hodinky zapsalo 20 lidi.

Maji přijít tak jedny až dvoje ročně, pokud to bude stejné jak s růžovýma. 😂
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: tusim specialtimepiece mel jedny ruzovy za cca 210 ale i to je nonsense za tudory, ty modry sou fajn za retail bych je vzal ale ne ze na to budu dva roky cekat a hrat hru na historii
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: Je.

Zase takovej řev to naživo neni.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Tady bych byl fakt skeptik. Ty růžovky jsem v Čechách viděl jen jedny a to byl fakt nekdo, kdo na ně snad čekal půl druhého roku.

Tyhle tiffany (proste je to tif blue, sorry not sorry) budou mít odliv ještě větší.

Btw. I na bb58 se čekalo na začátku víc jak půl roku. A to nejsou zdaleka jediný. Monochrome loňský taky musíš tak měsíc počkat, pokud nemáš kliku a někdo si je odmítne převzít.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: ja koukal po těch růžových, ale když jsem viděl tu cenu na chrono, tak jsem se na to vysral.. asi jich bylo fakt málo, nebo nevim.. 250 je nesmysl
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STEPNI_VLK: Tech Seiko 5 modelu je spousta, ja mam nejaky total basic flieger. Asi bych sel touhle cestou
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: v nabidce ne skladem, tady mas vpravo dole to magicke dostupne: https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-pelagos-fxd-chrono-m25807kn-0001/
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: jo, je to saskarna uz moc velka na muj vkus kor kdyz vidis jak padaj ceny na sekundaru i u rolexek, tak todle je smesny
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRIUS: takze i z tudoru za kilo delaj umele premiovku jo?..To je fakt demence.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: kamarad chtel ty ruzovy co tomuhle predchazeli a normalne ho psali na seznam s tim ze se tvarili ze to jentak nebude. Ja se ted docela zakoukal do tech redbull chrono kery maj skladem u bechyneho, uz sem si rikal ze pro ne pudu a ted vylezou s timhle :D akorat si myslim ze toto bude taky na objednani a moc se mi tudle hru hrat nechce, bejt skladem tak si pro ne jedu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRIUS: Bechyne je bude mit normalne skladem ne? Nejsou to rolady
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: myslis ze ti do leta prijdou?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A jsou venku. Asi si je koupim na leto. KOUDY:

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    STEPNI_VLK: Proč nezůstat u Orientu? Mako 2 sice mají lunetu ale není to žádná divočina. Číslice budou dobře čitelné.
    Orient Sports Mako II Automatic TAA02001B9 | Hodinky-365.cz
    https://www.hodinky-365.cz/orient-sports-mako-ii-automatic-faa02001b-x1167632
    Sám mam Kamasu a jsem z nich pořád nadšený. V podobné ceně jsou ještě Ray II. A na všechny se dají dokoupit lepší tahy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zlaté rolexky letos zdražily o desítky tisíc korun. Může za to hlavně prudce rostoucí cena vzácného kovu - Euro.cz
    https://www.euro.cz/clanky/zlate-rolexky-letos-zdrazily-az-o-nekolik-desitek-tisic-korun-muze-za-to-hlavne-prudce-rostouci-cena-vzacneho-kovu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam