• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: A co tam chces pripojit k tomu? Mas tam stravu, healtex, trainingpeaks, apple health atp..Tyhle naramky jsou kdyz te displej otravuje ale furt si chces merit zivot a sport..Ja jsem si na ne zvyknul dost rychle abych se priznal.

Whoop Support
    https://support.whoop.com/s/topic/0TO6Q000000gQbZWAU/app-integrations?language=en_US
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Tak to bys mel vedet, ze notofikace se daj vypnout.
    K whoopu nic nepripojis a oura taky neni zadna hitparada.
    U garminu mas celej ekosystem. Vcetne plaovani treningu a osobniho trenera.. Kreta je evidentne v modeu, ze zkusit se ma vsechno
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ASLAN: jj ja vim ze nejaky pekny hodinky taky ma..Proto me tohle u nej prekvapuje..ze si na vecerni akci nevezme neco normos :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: Ja trenuju a prohrabuju se osobnima statistikama pres deset let. Mel jsem prvni i druhou ouru, mel jsem ruzny huawei watch, xiaomi watch, ruzne naramky od nich, apple watch asi tri verze atp, ale prislo mi proste po letech blby nosit na Petra Maru na levy ruce normalni hodinky pro muze a na pravy tyhle displejovky a resit notifikace a krouzky, tak jsem presedlal na whoop, kterej je hezkej a designovej..vydrzi pres tyden a cloveka nezahlcuje notifikacema+vypada jako naramek, ale srala me ta subscription, tak jsem skoncil posledni rok u amazfit helio strap (jen s neofiko reminkama) a jsem spokojenej. Meri mi to vsechny aktivity a dalsi veci, vzbudi me to vibraci, neotravuje me to notifikacema, stoji to tri litry a vydrzi to skoro dva tydny na jedno nabiti :)..Ted predstavil konkurenci whoopu google asi tyden zpet.

Helio Strap
    https://us.amazfit.com/products/helio-strap?srsltid=AfmBOoqMVKGjIjDLq_meqbBwtlYXq6nVJ4gB6PmACxFfmY7vlFxhmycX
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    KOUDY: Whoop má Křéťa právě taky, viděl sem ho s ním. On je docela technerd. Ale má i docela zajímavou sbírku ne úplně tradičních ale taky ne uplně levných ale docela vkusných a zajímavých kousků. Ne nadarmo sedí hned vedle Carolina.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Kdyz jsme u tech lacinych hodinek ceskych miliardaru. Mam dojem, ze jsou to tyhle.I just found this on AliExpress:
    FOXBOX Luxury Military Watches for Men Casual Waterproof Sport Quartz Watch Digital Fashion Dual Display Watch Men Montre Homme

https://a.aliexpress.com/_EuOaQFM

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Ono už neplatí to pravidlo že k obleku nosíme klasické hodinky na koženém řemínku?

Já teda to střídám hodně, automaty, quartz, apple watch, Garmin (ty mám teda jen na manuální práci a sport). A snažím se volit podle příležitosti a oblečení, k tomu obleku mám Fortis Flieger na kůži, přijde mi to takový i lepší než třeba Bondovský Omegy, ty nosím spíš jen tak na to běžný nošení.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GLOBETROTTER:
    Vostok-Europe Watches -- The Whole Story
    https://www.youtube.com/watch?v=r0KSZOI66So

Troška chatu neuškodí - promarnit takovou šanci :D Ban nemám akorát to tam za mě neni zdaleka tak našlapaný jak to bejvalo . Každopádně mě se mnohem víc líbí ten litevskej . Má to ten správnej mix robustnosti a východního šmrncu plus to stojí jak telefon a ne jak automobil.

Jako u tý limitky k založení Vilniusu mě vyloženě svrbí prsty.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TALPENNY: Máš ban na WWIII? Pokud ne, mohl sis za pár šupů koupit Vostoky, co nosil nějakej ruskej generál :-)
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Pokud clovek nejakym zpusobem trenuje a bavi ho prohrabavat se tema osobnima statistikama, tak se clovek stava sam sobe tamagochi.. pripoj do toho ruzny gamifikace, goly a achievementy, ktery si clovek sbira do virtualni vitrinky nebo se predhanite z hecu s kamosema. Potom mas moznost cist zpravy/notifikace ze zapesti misto mobilu etc. tak mas pak stejne blbej pocit jako kdyz horofil vyjde z baraku bez hodinek a uz nestiha se pro ne vratit.

Lidi co treba nosi mobil v batohu pak nemusi lezt do batohu a minimalne vis co se deje. nemusis mit zapnuty zvoneni a stejne vis ze ti nekdo vola etc..

Ja obleky nenosim.. nejakou sobu jsem nosil na levy automaty a na pravy fitbit, ale od ty doby co mam garminy, tak uz obyc hodinky nenosim.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GLOBETROTTER:

The 15 Best Chinese Watch Brands: A Complete Guide | Teddy Baldassarre
    https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/chinese-watches?srsltid=AfmBOoqAGRWyjAT2RTcNAYQ7Ght-GR3rHdb2XBjGDGE_vWQFpjMvBBtV

:) no tak to bych úplně netvrdil viz výše . Jinak nemyslel jsem lidi co chtěj vypadat posh s nějakou třeskutě švýcarsky se tvářící top quality z Ali ale lidi co visí 7/24 na internetech a chtějí koupit co nejlevnějc co nejlepší čínský hodinky případně čínskou kopii.

Co se třeba švýcarska týká je to pěkný, kvalitní , dá se i relativně lacino pořídit hodně muziky ale vadí mi jedna věc - high(-er) end nosí kdejakej zbohatlík, kolotočář, šejk případně šlapka z Dubaje a nějak mi uniká čim je to vlastně zajímavý.

Jako za nějakej ten Tudor bych se taky rozhodně nezlobil ale zase tu máš Grand Seiko :) Zajímavá mi přijde naopak Indie (Titan), dražší Čína, oboje Vostoky, Prim, Slovensko (Biatec) a třeba malá produkce z UK (Sherwood).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TALPENNY: Číny nosí socky co si na něco hrají, "zdravé" je nosit lepší Casia, klidně i lepší digitálky :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOUDY: Jasně, chápu a mám to úplně stejně jako Ty. Ale prostě doba se posouvá a respektuju to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GLOBETROTTER: Ja nevim. Vzdycky kdyz potkam nekoho v obleku a ma na ruce garminy nebo suunta ci apple watch, tak pozdvihnu oboci. Pritom casio, tissot, citizen apod delaj vsichni krasny a levny hodinky. Nemusi mit clovek hned rolady, omegy atp.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GLOBETROTTER:

IMHO záleží na individuálním vkusu každého soudruha - chytrým hodinkám u zdravýho jedince naprosto nerozumim. U mě to vyhrály automaty protože se mi prostě líbí, kdyby se mi líbil Wenger Quartz za 3 k nosim to :)
    Svýho času jsem přemejšlel o tom ze srandy nosit na ruce nějakej řádnej MPM kolotoč a existuje i poměrně významná množina lidí co si exkluzivně libujou v laciný Číně . Co se "dražší" Číny týká Huasua třeba nevypadaj vůbec špatně a u těch ála Kurono Tokyo bych si asi i dal říct.
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    KOUDY: Me spis trklo ze slovy klasika 'nepotí pot, ale madráskou omáčku'

... patrne se mu okolo pani a slecen zveda tlak a teplota tak potrebuje elektronicky hlidat. #kecy
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Je to tady fakt kroužek ultrakonzervativců, pro které kdo nemá automaty, které si musí každé tři dny seřizovat, tak je socka? Mně se takzvané chytré hodinky také moc nelíbí, resp.se jim zatím vyhýbám, ale jsme holt v jiné době, než v 19.století.a já třeba osobně nechápu, proč bych měl mít automaty, když stejně vypadající quartzky mi poskytnou mnohem lepší službu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: Na to ale muzes pouzit treba whoop ci oura ring :)))
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: V tomhle veku holt neni od veci si ty fyziologicky metriky hlidat..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kretinsky si s hodinkama hlavu nelame :)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam