• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    LELI
    LELI --- ---
    OVERWATCH: paradni - co to je?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    FALL: Super, díky moc, mrknu jestli tam maj co chci ;)
    FALL
    FALL --- ---
    ROBOTON: koupil jsem letos stroje solar SEIKA z Japonska přes CHRONO24. Jedny se otočily v přepravě, prej kvůli Hormůzu, tak mě refundovali. Zbylé dvoje došly zhruba za týden. Ano, clo a DPH neobejdeš, můžu ti poslat ukázky rozpadu ceny včetně všech poplatků na inspiraci. U JDM modelů stejně jiná cesta moc není (krom osobního výletu a zkoušet to zpátky provézt na ruce nebo v batohu) a já byl víc než spoko. Mimo CHRONO24 (kde ty obchody jsou také a většinou i z nějakého divného důvodu dávají trochu lepší ceny) funguje https://www.sakurawatches.com/ i https://www.ippojapanwatch.com/ velmi spolehlivě.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    ROBOTON: hele kdysi jsem něco objednával, klasickej problém je clo, co to napaří
    VACA
    VACA --- ---
    BOBASH: Rekl bych ze je to spis o nejaky filosofii, nez o povaze. Ale dal bych to nerozebiral pac to sem uplne nepatri:)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Kupujete někdo hodinky z japonskejch e-shopů, případně rovnou tipy na nějaký osvědčený ? Zajímají mě limitky g-shocku
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Já už měl na hlavě i nějaký brejle s augmented reality, ale pokud vím, nikdo nedělá brejle, který by uměly plnohodnotně nahradit to, co dělaj hodinky – tedy ukázat mi v případě potřeby notifikace nebo informace typu čas, počasí a podobně.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    VACA: To asi dost záleží na povaze. Já jsem dostatečnej flegmatik na to, abych mrknul na notifikaci na hodinkách, zjistil, že to může počkat, a pokračoval v činnosti. Kdežto když uslyším telefon, budu pro něj muset hrabat a už mě to mnohem spíš bude nutit reagovat.

Vůbec nemluvě o tom, že bych měl třeba e-maily jenom na počítači – takhle mám svobodu bejt kde chci a dělat co chci, akorát s tím, že kdyby náhodou někdo něco fakt potřeboval, tak umím zareagovat.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    GLOBETROTTER: Je to speciální eSIM pro hodinky, já mám Vodafone, kterej to umožňoval jako poslední z českých operátorů, spustili to někdy tři roky zpátky. T-Mobile a O2 už to umí o něco delší dobu. Mě to stojí kilo měsíčně, předpokládám, že jinde je to podobný.
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *(ja smart watche ocenuju hlavne co se tyce fyzickejch aktivit a nejakym prehledu o tom co z nich plyne, takze si je vezmu treba na plavani, kardio, etc, ale jinak to vlastne nepouzivam, a nosim aldskool analog:)
    VACA
    VACA --- ---
    BOBASH: Sory za OT v diskuzi.
    Ale tohle je zajimavy, jak hodne individualni to vsechno je.
    V nekterych situacich dokazu to co popisujes s apple watch ocenit, ale vetsinu zivota spis ne. Naopak me trochu s**e, jak je clovek nonstop v dosahu “kazdymu psouku” at uz sedi na zachode, nebo se venuje nejaky praci. (A vsechno mezi tim:))
    Ja bych treba brejle ktery mi budou cpat do mozku kazdou vec kterou si kdo usmysli v realnym case, asi nesnesl:D

Svet je krasnej dokud mame moznost volby:) az budou tyhle veci ve spolecnosti vyzadovana samozrejmost (coz uz s mobilama jako takovejma castecne je) tak to bude slusny peklo :D
    PEJR
    PEJR --- ---
    GLOBETROTTER: Ja mam u vodafonu dve simky na jedno cislo, a kdyz neni jedna online, tak se chytne druha, obe zaroven nedelaj dobrotu
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: Podle insideru to mělo vyjít za poslední tři měsíce už třikrát:)))
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOUDY: Překlep, měl tam být otazník. Mea culpa.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GLOBETROTTER: Uz se samozrejme vyrabi nejakej ten patek a ma to bejt next big thing po mobilech. Mel jsem prvni i druhou verzi ray ban glasses...display uz tam pridavaj displej..jen kdyz ho ctes tak koukas trochu vpravo. Jeste to chce nekolik let vyvoje, ale uz ted je to velmi velmi dobry.

New Meta Ray-Ban AI-Powered Display Glasses and Neural Band | Meta Store
    https://www.meta.com/ai-glasses/meta-ray-ban-display/
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    BOBASH: Fakt to ještě nikdo nevyrábí. Tento týden jsme si v obchodě zkoušeli brýle, které zobrazovaly přeložený text, tak nechápu, proč by se ještě nevyráběly brýle, které zobrazují třeba SMS nebo WhatsApp
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    BOBASH: Ad 4) Pokud máš operátora, který Ti umožní mít víc simek na jednu linku, tak OK. Ale neznám jich moc, co to umožňují.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: nevěděl jsem, že už by to s garmin mohlo být na spadnutí.. snad nebudeme čekat dlouho, to je přesně to, co potřebuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam