• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AJMINAOSMIČKY aneb zuby moudrosti
    Máte je? Trápí/ly vás? Máte na ně nějakou fintu nebo jen tiše trpíte? To vše a ještě něco navíc aneb zuby, pohroma huby.
    rozbalit záhlaví
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    ELIZHANNAH: nas ve skole ucili (presne jak rika KUKATEKK), ze je to individualni, nekomu narostou nekomu treba vubec, protoze je nema zalozeny, ale vetsinou pokud ti nenarostou do 25ti, tak uz nenarostou vubec, to rikala teda aspon i moje zubarka:)
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    ELIZHANNAH: řekla bych, že ti ani narůst nemusí...je to individuální (někomu vyrostou všechny kolem 20 a někdo je nemá např. ve 40..) ;)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    prosím vás, nevíte do kolika let nejpozdějc můžou člověku osmičky narůst?
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    KUKATEKK: jasne! ja uz mam trapenicko za sebou:) teda prozatim, musim zaklepat:)
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    AJMINA: kéž by! Podám report ;))
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    KUKATEKK: myslis, ze to pujde tak hladce? no kez by:)
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    AJMINA: jj ;/ ale ta dobrá je, že se mi snad srovná to, co se mi díky těm moudrákům posunulo ;)
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    KUKATEKK: samy lepsi vyhlidky, co? :(
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    já jdu ve čtvrtek...prej uvidí jestli mi vyrve jen jednu a vyvrtá zub a nebo jestli vyrve 2 plus vrtání ;/ těším se fakt moc...
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    KINGFISHER: tfuj, beztak to musi bejt neskutecnej hnus:D ale zase je fakt, ze to pomaha, to se musi nechat...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    AJMINA: ten v čechách jo.. v Irsku jsem koupil s nějakou "příchutí" .. sice to neni o moc lepší, ale určitě rozhodně lepší než ten classic hnuj..
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    KINGFISHER: Corsodyl je hnus, zrovna s nim pucuju osmicku o 106:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    horní mám vytržené, narostly blbje a kazili se
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mám všechny 4 .. nahoře jsou už venku a dole se probíraj ven.. nejvíc mě vždycky vadí, že se to zanítí a prostě to dělá neplechu.. je to tak rok a něco zpátky co jsem kvůli těm horním nemohl mluvit ani jíst...

    Corsodyl určitě znáte, že? :-)
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    JOKERKA: proste spravnej borec, to rikam:D takovejhle by melo bejt vic (muzu tvrdit z vlastni zkusenosti, za tento tyden jsem prolezla 5 zubarskych ordinaci...)
    jinak uspesny vkroceni do roku 2009, at nas hlodaky netrapi:D
    MINOS
    MINOS --- ---
    JOKERKA: Jako malej jsem chodil k zubari kde jsem mel taky protekci. Byla domluva ze kdyz se mi bude vrtat v tlame a me bude neco bolet ze se mam prihlasit jako ve skole. Diky tomu mam se zubarema dobry zkusenosti :]
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    AJMINA: von je fakt eso na to trhani...a zase na druhou stranu jak neni suchar tak na tebe porad mluvi a nedozaduje se odpovedi coz je prima. Prave kdyz me privlekli (ano privlekli pac jsem se pri cekani v cekarne slozila po ty injekci) znovu na kreslo. Tak se na me kouk a rek tedka to trocu zatlaci. Zatlacilo to a on rika: " A tedka prijde to uplne nejhorsi..." a vrhnul na me takovej soucitnej pohled. Zahuhlala jsem neco ve smylu "jak nejhorsi??" a on vyndal tampon narval do pusy a rek "nejhorsi pro zenskou je kdyz nemuze mluvit" dal mi osmicku a odporoucel me do cekarny :D

    PAFCA: Ja to mam uz jenom kdyz tam jdu. Furt neco kecam (vetsinou to povidam mamine protoze, ano nesmejte se mi, ale maminka se mnou chodi na krev po jedny ostude radsi :D), vetsinou jsou to naprosty sracky a dokonce kdyz se opravdu hodne bojim tak mluvim na lidi co se mnou sedej v cekarne. Ted kdyz si to zpetne uvedomuju tak nevim jestli se ty lidi obcas smejou tomu co to melu za blbosti nebo jestli to je skutecne tak vtipny...ale spis se priklanim k ty prvni variante :))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    JOKERKA: add "vtipnost" - mě když uspávali a dávali mi čichat tamtý věci, tak sem byla zas naprosto nadšená, že je to super stav, něco jako zkouření, ale o dost lepší a tý sestřičce sem to strááášlivě s nadšenim vyprávěla. No a pak se vzbudim a neřeknu ani "au" :))
    AJMINA
    AJMINA --- ---
    JOKERKA: toho zubare bych chtela znat, to musi bejt dobrej borec:) a injekce nenavidim jakykoli, brr! Ale bavi me je pichat, cha chaaa, to totiz neboli:D

    no nic, osmicka se zase nesnesitelne ozyva, slupnu tramal a pujdu haji, zejtra zase vymena drenu, aui:(
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Chachaaa! To je auditko! :D Taky se pochlubim s mejma osmickama. Jelikoz mam nejak extreme malou celist tak mi museli vyrvat i jiny zuby aby se tam vsechno veslo. Osmicky se mi zacaly klubat vcelku nedavno. Uz mam 3 venku a ta posledni se uvidi jestli pujde taky. Jelikoz mamina pracuje jako zubni laborantka tak mam tak trochu protekci u zubaru na patre. (i kdyz nekdy mi je to trapny) Doktor kterej mi to trhal je opravdu vesela kopa, v cekarne ma stredoveke vyjevy muceni svate Apolonie (patronka zubaru) a obraz renesancniho zubare s jeho nastroji (nevim od koho je ale je to obraz velice zivy).
    Kdyz mi mel trhat prvni osmicku tak si pro me dosel do laboratore a mela na sobe srikanec krve. Ale co se samotnyho trhani tyce tak je to fakt profik. Osmicky trha jako na bezicim pase a hlavne druhej den jsou nasledky minimalni (nepocitam zuby se zahnutejma korenama)
    Me teda osobne asi nevadi ani tak to trhani samotny ale spis ta injekce. Z ty mam vopravdu hruzu...Jenom jednou jedinkrat se mi stalo ze jsem skoro necejtila ze mi ji dava. Naposledy jsem mu ujela z kresla. Sestra me nedrzela tak jsem sjizdela dolu az jsem mela zada tam kde lidi mivaji nohy...
    Mimochodem taky kdyz jdete k zubari nebo na nejakej hnusnej zakrok taky potrebujete publikum a v ty chvili jste "nejvtipnejsim clovekem na svete"?
    MINOS
    MINOS --- ---
    Klub pro me :] Vsechny ctyri osmicky rostou spatne, horni ven z celisti a spodni tlaci na zuby.
    Ty napravo uz jsou nastesti venku, zakrok rychlej jenom pod lokalkou (dva roky jsem chodil s tim ze me boli cela celist kdyz mi rozstly, ale nakonec to je jen dobre). Pak jsem dva dny lezel s 39˚ a jeste par dni s cpal praskama. Od doby co zarostly diry me ty chybejici zuby bolely jenom jednou.
    Leva strana me ceka nekdy na konci ledna, neskutecne se na to tesim :]
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    JESTERICE: tak to bud rada zes vyvazla v pohode, me to delal sice taky s lokalnim umrtvenim ale vsechny mi musel nejak komplikovane pacit a u dolnich odvrtaval kus celisti aby je mel za co chytit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam