AJMINA: von je fakt eso na to trhani...a zase na druhou stranu jak neni suchar tak na tebe porad mluvi a nedozaduje se odpovedi coz je prima. Prave kdyz me privlekli (ano privlekli pac jsem se pri cekani v cekarne slozila po ty injekci) znovu na kreslo. Tak se na me kouk a rek tedka to trocu zatlaci. Zatlacilo to a on rika: " A tedka prijde to uplne nejhorsi..." a vrhnul na me takovej soucitnej pohled. Zahuhlala jsem neco ve smylu "jak nejhorsi??" a on vyndal tampon narval do pusy a rek "nejhorsi pro zenskou je kdyz nemuze mluvit" dal mi osmicku a odporoucel me do cekarny :D
PAFCA: Ja to mam uz jenom kdyz tam jdu. Furt neco kecam (vetsinou to povidam mamine protoze, ano nesmejte se mi, ale maminka se mnou chodi na krev po jedny ostude radsi :D), vetsinou jsou to naprosty sracky a dokonce kdyz se opravdu hodne bojim tak mluvim na lidi co se mnou sedej v cekarne. Ted kdyz si to zpetne uvedomuju tak nevim jestli se ty lidi obcas smejou tomu co to melu za blbosti nebo jestli to je skutecne tak vtipny...ale spis se priklanim k ty prvni variante :))