• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    SHI
    SHI --- ---
    SITH: taky jsem se tam nachladila mno :( ale je tam tepleji než v Praze
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    SITH: skoro si řikám zda je lepší tahle zima a nebo těch 40 co jsem tam v létě měl :)
    SITH
    SITH --- ---
    SHI: hezky, zavzpominal jsem. Jen skoda to pocasi, ono to v lete vypada vsechno hned lip
    SHI
    SHI --- ---
    Tak jsme se vratily...
    vsem moc dekuju za rady. Hotel Carlton Arms byl super a cely NY jakbysmet, samozrejme...
    Fotoreportiky :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=342270&id=817394967&l=f80d77cf35
    http://www.facebook.com/album.php?aid=342285&id=817394967&l=f28447da1a
    ZARA
    ZARA --- ---
    HARDCABB: super
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    nadhera.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Letecky přes New York (HD) - návratdoreality.cz
    http://navratdoreality.cz/?p=view&id=6791
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    GLOBETROTTER: O trajektu se tak 2 roky zpátky mluvilo...tu opravu taky dlouho odkládali, tuším, že původně měla proběhnout o rok dřív. F Train je fajn (btw. z ostrova taky jezdí autobus do Long Island City), ale lakovka je tak nějak sympatičtější...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ANTIHERO:
    Teď jsme našli inzerát s výhodnou nabídkou. Paní tu ale nežije a ona má jediná klíče, tak nám to nemůže nikdo ukázat. Má se poslat záloha a ona pak pošle klíče. Haha!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Ten film jsem neviděl.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ROZUM:
    Od března. Mělo to být hotové v srpnu, ale otevřeli to 30.11.
    Starou jsem jel před 2,5 lety. Z velké dálky není rozdíl moc vidět, ta stará zase tak stará nebyla, když se porovná s nejstaršími lanovkami např.v Alpách. Jenže ty toho za rok tolik nenajezdí. Nevím už, jak to bylo dřív, ale teď nejezdí obě kabiny současně, jako je tomu na horách (jedna dolů a druhá nahoru). Napřed mě to překvapilo, ale jelikož to jezdá prakticky po rovině, není tu důvod.
    Trajekt není potřeba, na ostrově staví metro F.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja na broadway bydlel a nemuzu si stezovat.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ad craigslist, diky vsem, presne tohodle vojebani se bojim. napsala jsem jedne inzerujici, ze se mi podle googlemaps nezda, ze by tam byl popisavanej byt a uz neodepsala. pak jsem odepsala na jiny inz. a tam mi bylo receno, ze mi hned posle smlouvu a vic fotek, ale chce velkou zalohu. takze s tou osobkou je to dobrej napad, jenom sehnat nekoho, kdo bude ochotnej tohle udelat :/

a jeste dotaz: ma vubec smysl premyslet nad ubytkem na broadway? opet extremne levne, ale dovedu si predstavit ten kolotoc. nebo spis asi nedovedu...

MRS_BRIGHTSIDE: diky velice
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    bozi ! nejspis asi znate film dark waters, kterej tam je natocenej, ze ?
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    GLOBETROTTER: Jak dlouho to nejezdilo? Mezitím tam byl trajekt? Tady za stara:
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od úterý opět jezdí lanovka mezi Manhattanem a Rooseveltovým ostrovem. Vše kompletně nové, kromě spodní části sloupů. Okna kabin jsou od teplické firmy, je na nich kromě jiného logo Českých drah.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    ANTIHERO: je to v pohode, ale najdi si nekoho, kdo ti tam zajde, s tim clovekem se setka a byt si prohlidne. samozrejme je taky dobry podepsat smlouvu, ktera presne definuje podminky, cenu, terminy, smluvni strany atd.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ja osobne mam teda super zkusenost s timhle http://www.airbnb.com/
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    HARDCABB: priletel, chlapek nebral telefon a kdyz dorazil na adresu, tak tam byl kostel... a proste nic se s tim nedalo udelat (teda krome toho ze to nasrane odvypravel vsem newyorcanum, ktere potacejic se s kuframa potkal a crashoval pak u nas na gauci)
    KYTAK
    KYTAK --- ---
    jo taky mam negativni zkusenosti, kamaradky takhle prisly o 400 dolaru...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    jak vojeban?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANTIHERO: kamarad takhle zaplatil 900 za super byt na Manhattanu a byl total vojeban, source craigslist (negeneralizuju, ale blizka zkusenost).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam