• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: Posli mi cislo dilu, zjistim cenu noveho za nakupku..
    SPUN
    SPUN --- ---
    Zdravim nema náhodou někdo orig basove repro do audi S6 C4 nějak mi nevydržely..jsou tam zn nokia. diky
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: napadá mě zkusit vrakáč a nechat to naprogramovat.
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    tak ten klic celej odesel me rekli v audine novej 4-5tprej nevite nekdo kde udelaj s dalkou neoriginal?na a4 2006
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    FDM_NACELNIK: tak v audi sem zatim nebyl nechci jim dat buh vi kolik :).jinak 2lidem se nepodarilo ani s tim klicem spojit a prej se to stava kdyz odejde baterka u auta ze se to vymaze ale to se me nestalo
    SPUN
    SPUN --- ---
    kurva to musí byt ale šepot fakt :-)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: W12 je šepot :-)

SPUN
    SPUN --- ---
    ja mam sice starou S6 2.2 t a motor to je šepot květin i když to ma 240 tis :-)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: rozumne reseni, ale motory fsi a tfsi se potykaji s jeste vetsima problemama, tgz klasicky atmosfericky benzin je nejlepsi volba :)
    SPUN
    SPUN --- ---
    kupte jsi benziny a mate klid :-)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    LOJZAK: A4, rok 2007, 103kw cip na 120kw
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    KODAS23: v jake rade to bylo? cip byl origo a max o 15kw?
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    Doporučuji si nepořizovat 2,0tdi-pd a v žadném případě to ještě čipovat!!

FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    ok dik nejak to promyslim ......
    WYMA
    WYMA --- ---
    což mě ted napadá, že by se před výměnou asi mohlo zkusit. mohla se třeba jenom rozhodit frekvence.
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: nemám tušení. já si tam nechával jeden klíč po výměně tý jednotky naprogramovat. měli to za minutu a nic nechtěli...
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    a kolik to muze stat cca?nevis
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: aha, tak jestli druhá běhá bez problémů, tak je to v klíči.
    imho výměna v autorizovaným....
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    WYMA: 2dalka bez problemu a ta je cela ohmatana a byla asi vice pouzivana .jinak jinej problem sem nezaznamenal.z niceho nic to zaclo 10minut predtim to bylo normalne funkcni klic v kapse v bunde kdyby aspon upadl tak si reknu ze se tam neco v tom klici vyjebalo a na klici to normalne blika cervene .
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: u staršího modelu (2000) mi to samý provedla loni komfortní jednotka. pokud je problém v tom, tak ti pravděpodobně budou blbnout ještě interierový osvětlení a okna.
    mám ale pocit, že pozdější roky mají jednotku separé a tvůj problém by mohl spočívat v kompresoru centrálního zamykání.
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    u audi a4 2007 me prestala fungovat dalka ale baterkou to neni vyzkouseno nejake rady a na co mrknout? nebo co by to mohl bejt ? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam