• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    KODAS23:
    FDM_NACELNIK: ok, dik za info. jeste zkusim neco pohledat o tech problemech.

ma nekdo tu 1,8T popr. 2.0T? jak je na tom spotreba?
    a co ten DPF filtr, nejsou s tim problemy? sem slysel, ze nekdo si to nechava schvalne vymontovat...
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    spis co jsem ja slysel u 2,5odchazej vacky jinak mame taky 2,0tdi tech 100 nebo 103kw -2006najeto 210 tkm a furt zatim vse ok ale plnej servis pravidelnej
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GULAZ: u 2.0TDI do rv.2007 praskaly hlavy ... na to bacha
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    LOJZAK: "myslim, ze se tam neco sralo" Presne kvuli temhle kydum, nedavam informacim z podobnych for vubec zadnej vyznam. Uvedom si co pises a jakou vypovidaci hodnotu to asi muze mit.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Nepotrebuju nutne 125kW, ale kdyz bude, tak proc ne.
    Jeste sem koukal, ze za techdle podminek se obejvuje dost 1.8T v benzinu. To by mi taky nevadilo, ale tam se trochu desim spotreby (kor u quattra. Ted mam passata B5 syncro (taky stalej nahon) 1,8 bez turba a pod 10l skoro nejdu.

v pripade toho dieslu, jak je to s tim filtrem pevnejch castic? Co sem tak slysel, tak s tim maj lidi spis problemy...
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Koukas po 125kW? Tam pozor na Siemens vstriky..rok 2005-2008 myslim se tam neco sralo
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    2006rok
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Mam doma A3 2.0TDi 103kW , najeto cca 200tis a spokojenost.Lejt dobrej olej, menit pravidelne remety a ses v pohode :) Mozna si najit dobrou pumpu v okoli
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Po novym roce pocitam, ze se taky stanu majitelem naky ojety audiny...
    momentalne mam v merku neco takovyho: http://suchen.mobile.de/...di-a4-avant-2-0-tdi-dpf-quattro-wissen/170247310.html?&origin=PARK&ticket=ST-122956-yEXAn9B3xddNUps0Ciqm-mycas47-2_c01_4201

4kola, serviska, do 100t km, do 15t EUR.

Co sem tak cet, tak tyhle 2.0 TDI motory by meli bejt dost v pohode (cemuz bych i mozna veril kdyz je to PD) a celkove jsou tyhle modely z roku 2006-2008 spolehlivy, aspon podle statistiky TUV.
    Ale spis by me zajimaly osobni nazory mistnich...;)
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    Ted vyrazime z cr do hamburgu..

Pro audi avant a6 quatro 2,5 tdi 110kw

Tzn pevna 4 kola ne ta nova allrad

Rk 99/00

Zname klasicky veci po cem se koukat ale nezname a nema nazity zivotni problemy techto vozu... Samozrmne je pro nas nejdulezitejsi motor
    Ale taky podvozek a ostatni dilu na co trpej...

Predem diky

CESKI
    CESKI --- ---
    WASONE: to je pecka info díky
    WASONE
    WASONE --- ---
    SKAFF: Takhle funguje hodně dílů u Audi a nemusíš tam nikoho znát. Mi to nabídli přímo v autorizovaném servisu. Na všechny díly se to nevztahuje, ale je jich hodně co jde takhle koupit za polovinu, když jim tam necháš ten starý.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SKAFF: Vnitřní kloub poloosy, setkal jsem se s tím už párkrát.. v tahu vibrace a po ubrání plynu to zmizí, huř se identifikuje jestli levý nebo pravý :((
    CESKI
    CESKI --- ---
    řídící tyč??? Já mám např. problém s natahovákem řetězu
    WASONE
    WASONE --- ---
    Prodávám kola, kdyby někdo chtěl

Zánovní ALU kola 5x112 16´, pneu 225 / 55 / R16 - Hodonín, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/18740331/Zanovni-ALU-kola-5x112-16-pneu-225--55--R16.php
    CESKI
    CESKI --- ---
    SKAFF: já budu ted prodávat a6 2002 avant 2,7 bit s automatem...s tím nebyl jediný problém. Jen ted opravuji napínák řetězu a je to jako nové :) mám najeto 278000 :) měněn olej brzdy rozvody vše dle servisních intervalů :)
    SPUN
    SPUN --- ---
    zdravim neměl by někdo motor 2.3 5val bez turba na nd. shánim vačkové hřídele a setrvačník. dělám upgrade na S6.dík
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SKAFF: pokud byl vzdy poradne menen olej tak tato motorizace nemela problemy a byla s 2.8 benzin tim nej motorem....snad jen automat, to je vseobecna bolest vsech koncernu audi specialne
    CESKI
    CESKI --- ---
    Do A6 avanta......3,2FSI nebo 3,0 TFSI ???
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KCN2: ale pápne si, bohužel musím koukat co mě stojí kilometr:( jinak jsem taky pro benzin .)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: co jsem slysel je tam4.0 nebo 4.2 tdi strasnej nekultiva pes.....ale nikdy jsem to neridil...jen co jsem slysel.....4.2 benzin je proste klasik jak by rekl klasik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam