• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KUKLIK: No tak co mám načtený tak 8V je lepší volba, to FSI prej žere a jede hovno.
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    EXAGE:
    Bohužel 1.6 8V (75kW)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KUKLIK: 3,0tdi biturbo u Audi A6 a A7 je bezkonkurenční , hlavně výkonem 300koní a kombinovanou spotřebou 7,2l nafty! Moc mě taky nadchla ruční nebo automatická regulace zvuku motoru komfort/dynamik, při zvolení dynamik zní jak zuřivá americká kára..

Audi_3.0_biTDI_-_230KW_-_Sound.MP3 (103092 B)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KUKLIK: 1.6 8V (75kW) nebo 1.6 FSI 85kW ?:)
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    2, To já jsem nedávno řídil A6 biturbo, model 2012, třílitr a byl to zážitek jako hrom. :-)
    Prostě si navolíš, jak sportovně nebo luxusně chceš jet a podle toho se to auto zachová. Když jsem navolil sportovní jízdu, tak ztvrdnul podvozek, volant a taky se vypnul speciální tlumič ve výfuku a to auto nejen že pom sešlápnutí plynu vyrazilo jako srna z Brna, ale mělo naporosto úúúžasný zvuk!!! O tom, že na silnici sedělo jak přibité a že mělo ještě spoustu dalších vychytávek ani nemluvím. :-D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Včera jsem řídil A7, a na to, jak je to auto krásný, tak mě jízdou nějak nenadchlo. Všechno v pohodě, ale žádný vzrůšo, žádný tóčo, nic. Byl tam ten vznětovej třílitr, v automatu, šlapalo to krásně, ale prostě už to bylo moc dokonalý, takže taková nuda :)

KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    KODAS23:
    O.K. Díky. :-)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KUKLIK: 1,6 benzin je spolehlivý motor, žadný zásadní bolesti nemá. Určite lepší volba než nástupci 1,2 a 1,4 TFSI. Dá se i jezdit se slušnou spotřebou, sice ne tak jako u naftových motoru stejnýho modelu, ale ty zas nemaji takovou bezporuchovost jako 1,6 benzin
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    KODAS23:
    Můžu se zeptat na Tvůj názor, jako odborníka, na motor 1,6, benzín, 2009, do A3??
    Díky MOC.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    Že si nedáte pokoj s těma V6 2,5tdi, jako že dělám v Audi, tak vím že nikdo nejezdí do servisu častěji než majitelé vozu s tímto motorem.. Když jsem vlastnil 2,5tdi a pominu poruchovost, další negativum byla hlučnost a spotřeba. Pokud jezdit na naftu tak se spokojím s 1,9tdi 96kw, nebo si ušetřim na 3,0tdi.
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    GEKONZPRAHY: skoda, jinak vypada celkem dobre
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tady jsou ještě fotky. Je krásně vidět, jak to leží na tom předku.

GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Akorat jedu z Rakouska, Allroada jsem odmitnul, nakonec ani za 500€…
    Predni mechy, kompresor a pocitac na vzduch v prdeli. Ted uvidim co ta A6 quattro.
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    GEKONZPRAHY: To uz by me zajimalo vic asi.C5 v quattru.Zalezi na vybave a motorizaci samozrejme,ale pro me zajimavejsi nez allroad treba.Jeste jestli to je avant.Jezismarja,to bych potreboval...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tak krom toho Allroadu tam je ještě 2004 A6 Quattro, který by vyšlo na 2,5k. Jsem na vážkách...

Zatim nevim nic bližšího o stavu, motorizaci, výbavě a tak, ale přecejenom jsou tam tři roky k dobru, což je taky docela dost.
    CESKI
    CESKI --- ---
    SKAFF: přiznám se že jsem tohle netušil cca měsíc poté se k tomu konečně někdo postavil, aby mi řekl co všechno tam může být.....takže když mě uklidňovali že to bude jen toto tak jsem jim důvěřoval. Přejezd do jiného servisu ukázal že to úplně sranda nebude. Proto jsem auto neprodal, jelikož nejsem ten typ co nechá něco narychlo spravit a pak to prodá. Věci se vyvinuly takto a já s tím nic neudělám. :)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Napinak retezu pohodicka.2.7 biT s potkanejma rozvodama nevim nevim.Tam muze bejt veci rozesranejch...
    CESKI
    CESKI --- ---
    GEKONZPRAHY: on to i ten servis chce na náhradní díly a nebude s tím nic dělat jelikož pokud to spraví tak kdoví co se posype dále(i to byl důvod proč to již nechci opravovat
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CESKI: 50-60k, ale ty rozvody jsou problém...
    CESKI
    CESKI --- ---
    Mám dotaz.....potřebuji nacenit servisu své auto k prodeji.....je to A6 avant r.v. 2002 2.7 BiT ..... najeto 280K nebourané.....jediný problém je v tom že se uvolnil napínák řetězu a tn posunul rozvody, což navýšilo cenu opravy a defacto mě přimělo k rozhodnutí auto prodat....... netušíte na kolik bych jej měl nacenit???? Prosím o jakoukoliv radu
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Koukam,ze tady tech klubaku bude asi vic :-D.To bysme mohli udelat nejakej prague regional nyx ak sraz.

2.5 co ja vim se delali 110,120,132kw.Na olej sou haklivy vsechny.Ja menim po 10000 longlife.Aditiva.Dobrou naftu.Motor se mi za to odvdecuje.

Postavit roada na pruziny bude imho stejne nakladny jako ozivit vzduch. podvozek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam